Άρης: Ο Φετφατζίδης ξέρει τον ρόλο του

Μάνος Χατζάκης01 Ιουλίου 2024

Το σενάριο, που ανέπτυξαν ισπανικά Media, περί επιστροφής του Μανού Γκαρθία στη Σπόρτινγκ Χιχόν, πιθανώς να δρομολογήσει εξελίξεις -σε μεταγραφικό επίπεδο- και σε ό,τι αφορά τη θέση «10». Πριν περίπου 2 εβδομάδες είχαμε αναφερθεί στο θέμα της πιθανής πώλησης του Ισπανού επιτελικού χαφ, του οποίου η επένδυση και η προσφορά στην ομάδα είναι αντιστρόφως ανάλογα μεγέθη.

Η ΠΑΕ δεν θα έλεγε «όχι» στην απεμπλοκή από τα χρήματα, που πρέπει να καταβάλει στη Χιχόν, από όπου τον αγόρασε και παράλληλα να βρει κάτι άλλο (οικονομικότερο) στην αγορά, σε σχέση με την ετήσια αποζημίωση του Γκαρθία. Το όλο κλίμα στη Θεσσαλονίκη, πάντως, δεν δείχνει να «σηκώνει» και πολύ τον βραχύσωμο μέσο, ο οποίος προτιμά να επιστρέψει σε γνώριμα μέρη, θέλοντας περιβάλλον, που θα τον βοηθήσει περισσότερο να βρει τον εαυτό του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον Άρη. Τουλάχιστον, αυτή είναι η σκέψη που έχει η πλευρά του και η «γραμμή» ανθρώπων του περιβάλλοντός του.

Αν Άρης και Χιχόν τα βρουν στον τρόπο, που θα αλλάξουν οι όροι του deal, τότε ο ποδοσφαιριστής θα κάνει το δρομολόγιο προς την πατρίδα του, προσδοκώντας σε κάτι καλύτερο αγωνιστικά, από τη στιγμή που ξέρει πως οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, δεν καίγονται να τον κρατήσουν για πάνω από έναν λόγους, όπως προαναφέρθηκε.

Φετφατζίδης στο «10»

Αν φύγει ο Γκαρθία, τότε ο Άρης ξεμένει από 10άρια. Ξεμένει από βασικό δεκάρι, είναι η ακριβής τοποθέτηση, γιατί ένα επιτελικό μέσο έχει... σίγουρα.

Και είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο «Φέτφα», όσο χρόνο πάρει στο επόμενο πρωτάθλημα, θα είναι -πιθανότατα- σε σχήμα πίσω από τον βασικό φορ και όχι στο δεξί φτερό της επίθεσης.

Σε ανάλογο ρόλο τον είδαμε και σε λίγα παιχνίδια της περσινής σεζόν, όπου δεν τα πήγε άσχημα (κυρίως στο εκτός έδρας ματς στην Κηφισιά), όπου είχε τη δυνατότητα να πατά αρκετές φορές περιοχή και να σκοράρει, όπως έκανε κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα.

Γενικώς, στα λεπτά του Φετφατζίδη ως 10άρι, είχε επίδραση στο παιχνίδι του Άρη και, αν και μεγαλώνει, μπορεί να προσφέρει λεπτά ποιότητας, ανάλογα -πάντα- και με τις βοήθειες που θα έχει στον άξονα, αλλά και τους παίκτες που θα χρειάζεται να «βρει» στα πλάγια και στην κορυφή.

Παρόλα αυτά, προφανώς και -στο ενδεχόμενο φυγής του Μανού Γκαρθία- οι «κιτρινόμαυροι» θα βγουν στην αγορά για τον βασικό τους play maker.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.