Άρης: Ο Φαμπιάνο θα διώξει τις... αμφιβολίες;

Μάνος Χατζάκης27 Οκτωβρίου 2024

Θεωρητικά ο Άκης Μάντζιος είχε δύο διλλήματα, στη διάρκεια της εβδομάδας, όσον αφορά την 11άδα. Ο Έλληνας τεχνικός έχει απαντήσει τουλάχιστον στο ένα, σε ό,τι αφορά δηλαδή στο αριστερό άκρο της επίθεσης, οπότε μένει η προσέγγιση που θα έχει στο κέντρο της άμυνας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που αρχίζει στις 18:00.

Αυτό σημαίνει ότι στα πλάγια, ο Σίστο θα επανέλθει, μετά το ματς με τη Λαμία, όπου ξεκίνησε ο Σουλεϊμάνοφ, καθώς ο Δανός εξυπηρετεί καλύτερα τακτικά το πλάνο του Μάντζιου, ειδικά σε ό,τι αφορά στις βοήθειες στον Φρίντεκ με τον οποίο έχουν καλύψει, στα περισσότερα ματς, την αριστερή πλευρά.

Όσον αφορά τώρα στο κέντρο της άμυνας, όσο ο Φαμπιάνο ήταν αμφίβολος, τόσο ο Βέλεθ ερχόταν... δίπλα στον Μπράμπετς.

Από τη στιγμή, όμως, που ο Βραζιλιάνος αμυντικός μπήκε στην αποστολή, τότε αποκτά προβάδισμα για να ξεκινήσει ως βασικός, καθώς αισθάνεται μια χαρά, αλλά η παρουσία του δεν είναι (και τόσο) δεδομένη.

Από την άλλη, οι τελευταίες πληροφορίες και εκτιμήσεις δίνουν Φαμπιάνο στη... γνωστή του θέση, καθώς, εφόσον μιλάμε για ντέρμπι με τέτοιο ειδικό βάρος, τότε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι αυτός που τα περισσότερα credits σε σχέση με τον Ισπανό συμπαίκτη του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.