Άρης-Ντουκουρέ: Βρήκε τη μεταγραφή που έψαχνε στη Γαλλία

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Ο Σέικ Ντουκουρέ έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό το νέο σταθμό στη καριέρα του, προκειμένου να αποχαιρετήσει το «Κλεάνθης Βικελίδης», μια επιθυμία που οδεύει πλέον προς την πραγματοποίησή της. Και αυτό, καθώς όλα δείχνουν πως παίρνει τον δρόμο για... Γαλλία.

Είναι γνωστό, πως ο 32χρονος Ιβοριανός αναζητούσε μια νέα πρόκληση στη καριέρα του από τον περασμένο Φεβρουάριο. Τότε, τα σχετικά ρεπορτάζ τον «έστελναν» στην Καλαμάτα αλλά τελικά παρέμεινε κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Πλέον όμως αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει, καθώς ο ποδοσφαιριστής είναι κοντά σε συμφωνία με τη γαλλική Μετς η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, τη φανέλα της οποίας είχε φορέσει την τριετία 2014-17 προτού μετακομίσει στην Ισπανία και τη Λεβάντε. Σύμφωνα με τους Γάλλους η συμφωνία του με τη Μετς είναι δεδομένη και απομένει η επίσημη ανακοίνωση για την επικύρωσή της.

Στον Άρη από τον Φεβρουάριο του 2022, αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος σημειώνοντας ένα γκολ, εννέα αγώνες Κυπέλλου και τέσσερις στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.