Άρης-Ντόνοβαν Κέλι: Ποια είναι η αλήθεια για τον Αμερικανό

Βασίλης Βλαχόπουλος16 Σεπτεμβρίου 2024

Ένα post στα social media ανέφερε ότι ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ – ο οποίος συμμετέχει στην προετοιμασία του Άρη – υπέγραψε συμβόλαιο με τους «κίτρινους», ωστόσο, αυτή η πληροφορία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο Ντόνοβαν Κέλι παίρνει μέρος στην προετοιμασία της μπασκετικής ομάδας του Άρη και μάλιστα ο Γιάννης Καστρίτης τον χρησιμοποίησε στα φιλικά παιχνίδι. Ένας από τους λόγους διεύρυνσης του διαστήματος παραμονής του Αμερικανού στην ομάδα είναι τα προβλήματα τραυματισμών που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της προετοιμασίας. 

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία συμφωνία των «κίτρινων» με τον παίκτη για την παραμονή του στην ομάδα, πολλώ δε μάλλον υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Στην πραγματικότητα, ο Ντόνοβαν Κέλι θα είχε αποτελέσει παρελθόν αν δεν είχε προκύψει ο τραυματισμός του Νέιτ Λαζέφσκι (σ. σ. αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα Οκτώβρη) καθώς οι «κίτρινοι» ήδη διαθέτουν επτά ξένους αφού εκτός του τελευταίοι έχουν συμβόλαια με τους ΝτεΤζούλιους, Χοτζ, Νόλεϊ, Μπανκς, Ρόμπερτς, Γούντμπερι. 

Εν τέλει, η τελική απόφαση για το μέλλον του Κέλι θα ληφθεί εντός της εβδομάδας κι ενόψει της πρεμιέρας των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας – με τη Βενέτσια στη Βενετία. Θυμίζουμε, ότι στο Eurocup είναι απεριόριστος ο αριθμός των ξένων παικτών που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.