Άρης: Νέα εβδομάδα, ίδιες εκκρεμότητες

Μάνος Χατζάκης24 Ιουνίου 2024

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πέρασε, χωρίς κάτι το νεότερο, σε ό,τι αφορά στις εκκρεμότητες παικτών, οι οποίοι πρόκειται να μείνουν ή να φύγουν στον Άρη. Πρώτη και καλύτερη, εκείνη του Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος ετοιμάζεται να ξαναφύγει Βραζιλία, για να δώσει και την τελική του απάντηση στην πρόταση της ΠΑΕ.

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου έχει ήδη ξεκινήσει να τρέχει, περιλαμβάνοντας τη σημερινή (24/6) αργία του Αγίου Πνεύματος και ενώ οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να μην βιάζονται να πάρουν ή να δώσουν απαντήσεις.

Πλην του Βραζιλιάνου στόπερ, ανοιχτές σε κάθε πρόβλεψη είναι οι προβλέψεις για το μέλλον των Μορόν και Οντουμπάτζιο. Για αμφότερους δεν έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα.

Όσον αφορά τον Φαμπιάνο Λέισμα, η εβδομάδα που διανύουμε μπορεί και να χαρακτηριστεί ως «εβδομάδα της διορίας», χωρίς να είναι απόλυτο.

Η συνάντηση της περασμένης εβδομάδας μεταξύ ΠΑΕ και της πλευράς του παίκτη δεν έφερε τελικό αποτέλεσμα, αλλά μία μικρή παράταση ως προς την αναμονή των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι περιμένουν την απάντηση του παίκτη.

Χρονικά, το κλείσιμο -ή μη- της δικής του υπόθεσης δείχνει να προηγείται, δεδομένου ότι την 1η Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν, για να ξεκινήσει σταδιακά και η καλοκαιρινή προετοιμασία, που θα γίνει σε δύο στάδια.

Αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά, ο Φαμπιάνο τα προσεχή 24ωρα θα πει «ναι ή όχι» στην πρόταση του Άρη, η οποία είναι αυξημένη, σε σχέση με την προηγούμενη, αλλά δεν φτάνει τις (αρχικές) απαιτήσεις του λατίνου στόπερ.

Παρόλα αυτά, τα πάντα είναι ανοιχτά και ο Άρης παραμένει εντός των... σκέψεων του ποδοσφαιριστή. 

Μόλις κλείσει οριστικά η συγκεκριμένη περίπτωση, τότε ο Θεός του Πολέμου θα είναι σε θέση να αναλώσει περισσότερη ενέργεια στα άλλα εκκρεμή ζητήματα, όπως ο Μορόν, ο Οντουμπάτζιο, και βέβαια τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ.

Μην ξεχνάμε, πάντως, πως εξίσου σοβαρά είναι τα θέματα λύσεων συμβολαίων, όπως των Τζούρασεκ, Πάρντο και Πάβισιτς, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.