Άρης: Νέα αύξηση 4 εκατ. ευρώ, θα δοθούν για μεταγραφές!

Γιώργος Στράντζαλης12 Νοεμβρίου 2023

Την απόφαση να προχωρήσει σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, αυτή τη φορά ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, πήρε ο Θόδωρος Καρυπίδης και μάλιστα όπως διέρρευσαν οι Κιτρινόμαυροι μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων θα διατεθούν για την ποιοτική και ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου! 

Στις 9 Οκτωβρίου η ΠΑΕ Άρης είχε ανακοινώσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 2 εκατομμύρια ευρώ η οποία καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από την AMANI SWISS, εταιρία συμφερόντων της οικογένειας Καρυπίδη. Σε μια προσπάθεια ποιοτικής αναβάθμισης του ρόστερ, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε νέα οικονομική ενίσχυση της εταιρίας διπλασιάζοντας το ποσό που μπήκε στα ταμεία τον προηγούμενο μήνα.

Μάλιστα όπως αναφέρουν στην Αλκμήνης το ποσό θα καλυφθεί πάλι από τον ίδιο, προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις μεταγραφικές κινήσεις που θα ανεβάσουν σημαντικά το επίπεδο και θα κάνουν τον Άρη πιο ανταγωνιστικό. 

Η απόφαση είναι ειλημμένη και το προσεχές διάστημα, ενδεχομένως κι εντός της εβδομάδας, θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της νέας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. 

Σχετικά με τις μεταγραφές είναι ολοφάνερο ότι ο Άρης έχει κενά σε κάποιες θέσεις (βλ. επίθεση και μεσαία γραμμή) και ήδη γίνεται προεργασία ούτως ώστε να καλυφθούν με ποδοσφαιριστές οι οποίες θα έρθουν με την προοπτική ν’ αναβαθμίσουν το ρόστερ δίνοντας και στον προπονητή τα κατάλληλα “εργαλεία”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.