Άρης: «Μπήκε» ο Μόντσου, εκτός ο Μάγιο

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2024

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μπήκε ο Άρης. Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Μόντσου Ροντρίγκεθ, ωστόσο εκτός παρέμεινε με ατομικό πρόγραμμα ο Ούγκο Μάγιο.

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη επανήλθε ο Μόντσου Ροντρίγκεθ. Θεωρείται πιθανό ο Ισπανός χαφ να ταξιδέψει με την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» στο Ηράκλειο, αλλά δύσκολα να τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Άκης Μάντζιος. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Ούγκο Μάγιο που συνέχισε και πάλι με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Στη σχετική ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης σημειώνει: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με τον Ο.Φ.Η. στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (15/09, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, passing game, rondo game, στατικές φάσεις και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης), στην οποία συμμετείχε ο Μόντσου Ροντρίγκεθ (ο Ούγκο Μάγιο ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα).

Το παιχνίδι της ομάδας Κ19

Η ομάδα Κ19 του ΑΡΗ για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K19 της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο (14/09), την αντίστοιχη ομάδα του Ο.Φ.Η., στις 11:00, στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο», στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.