Άρης: Οι «ψηλοί» δυσκολεύουν τον Καστρίτη

Βασίλης Βλαχόπουλος16 Ιουλίου 2024

Ο Γιάννης Καστρίτης ήξερε εκ των προτέρων στον Άρη τη… λειψανδρία στην αγορά των ψηλών κι αυτή έχει να διαχειριστεί στις τελευταίες ημέρες, καθώς προσπαθεί να γεμίσει τη «ρακέτα» της ομάδας του κι έχοντας συζητήσεις με παίκτες τους οποίους παρακολουθεί τουλάχιστον μια διετία.

Το τελευταίο έχει την αξία του, καθώς οι «ψηλοί» που βρίσκονται στο στόχαστρο του 42χρονου προπονητή, είχαν απασχολήσει και τα προηγούμενα καλοκαίρια. Για παράδειγμα, μεταξύ των περιπτώσεων που ενδιαφέρουν τον Γιάννη Καστρίτη είναι ένας παίκτης με ικανότητα να αγωνιστεί τόσο στη θέση «5», όσο και στη θέση «4», ο οποίος στην τελευταία διετία έπαιρνε two way contract στο ΝΒΑ, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα των σεζόν στην G League. Στην περίπτωσή του, το ζήτημα είναι να αποφασίσει να αφήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και να δοκιμάσει την τύχη του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αναζητώντας πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Ο Γιάννης Καστρίτης τού τον προσφέρει, ήδη έχει συζητήσει μαζί του, αλλά ξέρει ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Το θετικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο παίκτης δεν αγωνίζεται σε summer league δείχνοντας ότι στο μυαλό του υπάρχει η προοπτική της Ευρώπης. Οριστικές εξελίξεις αναμένονται προς το τέλος της εβδομάδας.

Ο στόχος για τα διαρκείας

Η διάθεση 2.000 εισιτηρίων διαρκείας είναι ο χρόνος, που έθεσε η ΚΑΕ Άρης και ήδη ξεπέρασε τα χίλια. Χθες, στον λογαριασμό της στα social media, ανακοίνωσε ότι έσπασε το συγκεκριμένο φράγμα αναφέροντας ότι «τα ενιαία (Stoiximan Basket League και BKT EuroCup) διαρκείας, που έχουν διατεθεί έφτασαν τα 1.000. Και με δεδομένο ότι απομένουν περισσότεροι από δύο μήνες για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων η αισιοδοξία ότι φέτος θα γραφτεί ιστορία, είναι δεδομένη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.