Άρης: «Μπάσιμο» της ΑΕΚ για Λουίς Πάλμα

Metrosport Team28 Ιουνίου 2023

Μπάσιμο για την απόκτηση του Λουίς Πάλμα από τον Άρη φαίνεται να έχει κάνει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην έντυπη της έκδοση η εφημερίδα, «Ωρα των Σπορ», τονίζοντας πως η «Ένωση» έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τα δικαιώματα του Ονδουριανού μεσοεπιθετικού.

Στα γραφεία της Αλκμήνης φαίνεται πως έχει φτάσει οικονομική πρόταση χωρίς να συμπεριλαμβάνονται ποδοσφαιριστές ως ''αντάλλαγμα'' στη συμφωνία , με την ΑΕΚ να φτάνει στα οικονομικά δεδομένα που έδιναν και οι ομάδες του εξωτερικού όπως η Ρέιντζερς ωστόσο οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως επιδιώκουν να μεγαλύτερο ποσό, καθώς υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης για τη Βίντα, ομάδα που απέκτησε ο Άρης τον Πάλμα.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής μέσα από συνέντευξη του πριν από λίγες ημέρες είχε αναφερθεί στο ενδιαφέρον ομάδων, σημειώνοντας, «Δεν μου αρέσει να μιλάω για φήμες, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες. Επίσης κάποιες ομάδες από την Ελλάδα έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη μου. Δεν υπάρχει γιατί έχω τριετές συμβόλαιο. Αυτό πρέπει να το αποφασίσει ο πρόεδρος, αν δεν προκύψει κάτι, θα συνεχίσω να επικεντρώνομαι στη σεζόν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.