Άρης: Μορόν... ακριβείας όταν εκτελεί πέναλτι

Μάνος Χατζάκης17 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Λορέν Μορόν χρειάστηκε την 3η αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για να συνδεθεί με τα αντίπαλα δίχτυα και την Κυριακή (15/9) στο Ηράκλειο συνέχισε να σκοράρει. Και στις δύο περιπτώσεις όμως, τα τρία συνολικά γκολ του Ισπανού, δεν έδωσαν νίκες στον Άρη. Ο Ισπανός πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος πέρα από την εξαιρετική σχέση που έχει με το γκολ είναι το ίδιο παραγωγικός, όταν εκτελεί πέναλτι, μετρώντας συνολικά 7 τέρματα σε ισάριθμες εκτελέσεις.

Ο 31χρονος φορ είναι εκείνος που πάει πρώτος στην μπάλα, όταν ο Άρης κερδίζει πέναλτι και, μέχρι στιγμής, κάνει τη δουλειά και με το παραπάνω, όταν στήνει την μπάλα απέναντι από τους αντίπαλους τερματοφύλακες. Το έπραξε και κόντρα στον ΟΦΗ, το έπραξε και στο πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24, όπου δεν έχασε πέναλτι.

Από τα 23 γκολ, που σημείωσε στο περασμένο πρωτάθλημα, λίγα ήταν από το σημείο του πέναλτι, αλλά όλα πήγαν... μέσα, δηλαδή και τα πέντε που εκτέλεσε.

Ας θυμηθούμε τα τέρματα του Μορόν, ο οποίος έχει το ένστικτο του «killer» από κάθε σημείο εντός μικρής περιοχής.

11/11/2023 NΠΣ-Βόλος-Άρης 0-2 

Ο Μορόν είχε κάνει την αρχή στα γκολ, πολύ νωρίτερα από την 11η μέρα του Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, από την πρεμιέρα κόντρα στον ΟΦΗ. Στον Βόλο ο Άρης ήθελε τη νίκη και ο Μορόν άνοιξε τον δρόμο για το διπλό, κάνοντας το 0-1. 

 20/12/2023 Άρης-Λαμία 2-2

Η Λαμία έβαλε δύσκολα στον Άρη και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας σε γεμάτο παιχνίδι με εναλλαγές φάσεων, συναισθημάτων, αλλά ο Ισπανός στη... θέση του. Οι θεσσαλονικείς κέρδισαν πέναλτι και ο Μορόν ευστόχησε για το 1-0, πετυχαίνοντας το 8ο γκολ του στη σεζόν.

 3/1/2024 Αστέρας Τρίπολης-Άρης 3-2

 Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση της Τρίπολης, αν και προηγήθηκε με τον... γνωστό. Ο Λορέν Μορόν έκανε το 0-1 από το σημείο του πέναλτι, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική για την ομάδα του.

 17/2/2024 Ατρόμητος-Άρης 0-2 

Ο Άρης κατέβηκε στο Περιστέρι και έφυγε με τη νίκη, αλλά για να συμβεί αυτό, τον δρόμο είχε ανοίξει... ξανά ο Μορόν, ο οποίος είχε κάνει το 0-1, ευστοχώντας από τα 11 βήματα.

 3/3/2024 Άρης-ΑΕΚ 3-3 

Μεγάλο ματς στο «Κλ. Βικελίδης». Η Ένωση προηγούταν έως το 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Άρης κέρδισε πέναλτι. Ψύχραιμος και ωραίος ο Μορόν ευστόχησε σε πέναλτι, νικώντας τον Στάνκοβιτς για το τελικό 3-3.

Δείτε όλα τα γκολ του Ισπανού με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα:

15/9/2024 ΟΦΗ-Άρης 3-2

Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Ο Άρης προσπαθούσε να μείνει στη διεκδίκηση, κυρίως της ισοπαλίας, αλλά τα δύο εύστοχα πέναλτι του Μορόν δεν ήταν αρκετά. Το πρώτο παιχνίδι του με τα «κιτρινόμαυρα» στο οποίο πέτυχε δύο γκολ με πέναλτι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.