Άρης: Ο Μορόν το 18ο συμβόλαιο που «κουβαλάει» στη νέα σεζόν

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2024

Ο Άρης με γρήγορες κινήσεις έκλεισε πίσω του την υπόθεση Λορέν Μορόν τον οποίο έκανε κάτοικο Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τρία χρόνια με γενναία αύξηση αποδοχών, με τους ''κιτρινόμαυρους'' να στρέφουν πλέον την προσοχή τους σε άλλα ανοιχτά θέματα.

Νταρίντα και Σιφουέντες είναι κάποιοι από τους παίκτες που έρχονται από πίσω για να ανανεώσουν την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη, με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άκη Μάντζιο να θέλουν να διατηρήσουν τον βασικό κορμό στην ομάδα με φόντο και την επόμενη χρονιά.

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Άρης μπορεί να υπολογίζει κάτω από τα γκολποστ τους, Κουέστα, Σίντκλεφ, σε ισχύ είναι τα συμβόλαια των Μάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ρόουζ, Φρίντεκ, ενώ στη μεσοεπιθετική γραμμή για τη σεζόν 2025-26 υπάρχουν ήδη οι, Μόντσου, Γκαρθία, Ζουλ, Πάβιτσιτς, Ντιαντί, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα.

Στη γραμμή των επιθετικών υπάρχει η τριάδα των Μορόν, Κουάισον, Αγοραστού, με τον πρώτο να έχει ανανεώσει τις προηγούμενες ημέρες και τον δεύτερο να αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των ''κιτρινόμαυρων''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.