Άρης: Μετά το «ΟΚ» της Χετάφε, περιμένει την απάντηση του Σίλβα

Γιώργος Στράντζαλης05 Ιουλίου 2024

Στον Αρη “τρέχουν” να καλύψουν τον χαμένο χρόνο στα μεταγραφικά ζητήματα και να κλείσουν άμεσα κάποιες από τις πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν στο οργανόγραμμα για την επόμενη μέρα της ομάδας. Οι Κιτρινόμαυροι παραμένουν η μοναδική ομάδα στη Super League1 που δεν έχει προχωρήσει ακόμη (επίσημα) σε κάποια κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ και παρά το γεγονός ότι σε σχέση με τα προηγούμενα καλοκαίρια το φετινό υπάρχει χρόνος, λόγω της αποτυχίας να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, η αγωνία από την καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων είναι δεδομένη.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον της διοίκησης μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν οι πρώτες νέες προσθήκες καθώς με μερικούς παίκτες υπάρχουν συζητήσεις που είναι σε προχωρημένο στάδιο. Για παράδειγμα, μία τέτοια περίπτωση είναι του Τζόναθαν Σίλβα της Χετάφε, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε δανεικός στην Αλμπαθέτε. 

Ο Αργεντίνος μπακ είναι η πρώτη επιλογή του Αρη καθώς συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Άκης Μάντζιος για την κάλυψη της θέσης (αριστερά) και έχει δώσει εδώ και μέρες τη συγκατάθεσή του στη διοίκηση για να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο παίκτης δεν βρίσκεται στο πλάνο της Χετάφε, που θέλει να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του, όπως έγραψε σε σχετικό ρεπορτάζ χθες και η ισπανική Marca, έχοντας ήδη διαμηνύσει στον εκπρόσωπό του να βρει ομάδα. Ο Αρης έχει εδώ και καιρό συμφωνήσει με το κλαμπ για τον Σίλβα με την προϋπόθεση ότι στο deal που θα γίνει κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ και στον παίκτη έχει κατατεθεί πρόταση για συμβόλαιο τριών χρόνων με συνολικές απολαβές λίγο πάνω από ένα εκατ. ευρώ. 

Εκείνο που περιμένει πλέον ο Αρης για να ολοκληρωθεί το deal είναι η τελική απόφαση του Αργεντίνου μπακ, ο οποίος εμφανίζεται κάπως διστακτικός και κερδίζει χρόνο για να ζυγίσει κι άλλες προτάσεις που περιμένει να πάρει στα χέρια του έχοντας όμως απορρίψει ήδη την προοπτική να επιστρέψει στην πατρίδα του καθώς έδωσε αρνητική απάντηση στην Εστουντιάντες. Προς το παρόν οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν δώσει κάποιο deadline στον ποδοσφαιριστή, ωστόσο επειδή πλησιάζει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και ο Μάντζιος θέλει να έχει στην Ολλανδία τις περισσότερες από τις βασικές (θεωρητικά) επιλογές του είναι πιθανό ο Αρη να γυρίσει την… κλεψύδρα, έχοντας ήδη δύο εναλλακτικές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.