Άρης: Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία για Βενέτσια – Νέο πρόβλημα με Χοτζ

Βασίλης Βλαχόπουλος18 Σεπτεμβρίου 2024

Οι τραυματισμοί αποτελούν τον σταθερό συνοδοιπόρο του Άρη σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, αυτοί προβληματίζουν τον Γιάννη Καστρίτη ενόψει της πρεμιέρας του Eurocup απέναντι στη Βενέτσια όπου είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Ντιμόι Χοτζ.

Μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Γιάννης Καστρίτης παραδέχθηκε ότι η προετοιμασία κύλησε προβληματικά λόγω των διαδοχικών τραυματισμών και φυσικά των απουσιών σημαντικών παικτών. 

Ήλπιζε δε ότι αυτή την εβδομάδα θα είχε τη δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους παίκτες – πλην ασφαλώς του Νέιτ Λαζέφσκι ο οποίος προβλέπεται να επιστρέψει στα μέσα του Οκτώβρη – αλλά στην πράξη όλα εξελίσσονται εντελώς διαφορετικά των προσδοκιών.

Ο Ντιμόι Χοτζ ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αναμένεται μάλιστα να υποβληθεί σε εξετάσεις αλλά η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι θα χρειαστεί διάστημα τουλάχιστον μιας εβδομάδας και θεραπειών. 

Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα (25/9) με τη Βενέτσια και φυσικά στο Super Cup της Ρόδου. Ο δε Βασίλης Τολιόπουλος επίσης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αναμένεται να μπει σήμερα στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.