Άρης: Όλοι μέσα στην Πάτρα- Στην αποστολή ο Κατσίβελης

Metrosport Team16 Μαΐου 2024

Ο Άρης αρχίζει την Παρασκευή (17/5, 17:15) τις υποχρεώσεις του για τα playoffs της Stoiximan Basket League, αντιμετωπίζοντας στην Πάτρα τον Προμηθέα.

Ο Άρης ρίχνεται στη μάχη των playoffs και ο Γιάννης Κατστρίτης αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή την δωδεκάδα. 

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα Πέμπτη (16/05) με μία προπόνηση και το μεσημέρι αναχωρεί για την Πάτρα. Να σημειωθεί, πως ο Δημήτρης Κατσίβελης βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Άρη, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Η αποστολή του Άρη: Διαμαντής Σλαφτσάκης,Τζόναθαν Σταρκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Έρικ Ριντ JR, Ρομπέρτο Γκάλινατ

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε:

«Ξεκινά για μας η πιο κρίσιμη περίοδος του ελληνικού πρωταθλήματος, η οποία θα κρίνει τη θέση μας στη φετινή σεζόν. Έχουμε απέναντί μας έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ο Προμηθέας έχει δείξει σε όλη η διάρκεια της σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ότι είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, με βάθος στο ρόστερ της.

Για μας το ζητούμενο είναι να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και ρυθμό στο παιχνίδι μας, μετά από μία μακρά απραξία το τελευταίο διάστημα, η οποία διακόπηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Για να κερδίσουμε στην Πάτρα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και πιστοί στο πλάνο μας, ιδιαίτερα στην άμυνα, αφού ο αντίπαλος διαθέτει πολλές εστίες κινδύνου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.