Άρης: Με πρόσθετες επιλογές για την ενδεκάδα των Σερρών

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

Ο Άρης θα ολοκληρώσει σήμερα (23/8) την προετοιμασία του για τον αυριανό (24/8) αγώνα στις Σέρρες και ο Άκης Μάντζιος θα έχει πρόσθετες επιλογές για την ενδεκάδα κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Με νέα πρόσωπα και πιθανές αλλαγές ενδέχεται να εμφανιστεί ο Άρης στον αυριανό (24/8, 20:00) αγώνα με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ο Άκης Μάντζιος καταλήγει στην ενδεκάδα που θα επιλέξει με στόχο οι «κιτρινόμαυροι» να εμφανίσουν βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας πρόσθετες επιλογές.

Κυρίως στη μεσαία γραμμή και όσον αφορά στην ενδεκάδα, υποψηφιότητα θέτει ο Νταρίντα που είναι απολύτως διαθέσιμος τόσο αγωνιστικά (έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του) όσο και πειθαρχικά (καθώς εξέτισε την ποινή του).

Εμφανώς πιο έτοιμος αναμένεται να είναι και ο Σιφουέντες που έδειξε τα πρώτα του καλά δείγματα στον αγώνα της πρεμιέρας στο Περιστέρι, ενώ δεν αποκλείεται διαφοροποιήσεις να φέρει στην επίθεση η ενδεχόμενη επιστροφή του Σίστο, που προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.