Άρης: Με ποια θέση προσέρχεται στην αυριανή σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλο

Γιώργος Στράντζαλης13 Μαΐου 2024

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την καθοριστική σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όπου θα ξεκαθαρίσει οριστικά ο τρόπος διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι γνωστά και πολύ δύσκολα θ’ αλλάξουν στην αυριανή σύσκεψη (στις 12:00) , παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Παρόλο αυτά και παρά τον πολύτιμο χρόνο που έχει χαθεί, με βασική υπαιτιότητα της ΕΠΟ ασφαλώς, για να γίνουν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ο τελικός να διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων των δύο φιναλίστ, στον Άρη είναι αποφασισμένοι να κάνουν την ύστατη προσπάθεια και να φωνάξουν (ακόμη μία φορά) σε όλους τους τόνους ότι ο τελικός πρέπει να είναι γιορτή και όχι να γίνει μπροστά σε άδεια καθίσματα.

Οι Κιτρινόμαυροι γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, ωστόσο θα προσπαθήσουν να πείσουν προς αυτή την κατεύθυνση “πατώντας” κυρίως στο γεγονός ότι ακόμη και τώρα υπάρχει χρόνος για να τοποθετηθούν στο Πανθεσσαλικό οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας και το τουρνικέ ώστε να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο. Αυτή τη θέση εξέφρασε η ΠΑΕ και μέσω του αντιπροέδρου της, Παναγιώτη Μπιλίρη ο οποίος τοποθετήθηκε στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ και ξεκαθάρισε ότι: “η ευθύνη δεν είναι δική μας. Δεν μπορούμε να επέμβουμε στο γήπεδο, αλλά μπορούμε να συμβάλλουμε. Ο κ. Καρυπίδης έχει πει ότι αν είναι οικονομικό το θέμα, είναι πρόθυμος να συνδράμει”. Και πρόσθεσε πως: “από την αρχή της σεζόν έχει οριστεί ως το γήπεδο του τελικού, αν είναι μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και μια από την Αθήνα. Και φτάσαμε στο σημείο να μην έχουν τοποθετηθεί κάμερες. Αυτό είναι το σημαντικότερο ζήτημα. Έγιναν συζητήσεις, ο κ. Μπέος δεσμεύθηκε ότι θα τις τοποθετήσει, είχε πει θα συνδράμει και η ΕΠΟ, αλλά μείναμε εκεί. Το γήπεδο του Βόλου είναι το μοναδικό που δεν έκανε αυτές τις αλλαγές. Αυτό έγινε από επιλογή του κυρίου Μπέου. Ίσως έχει του λόγους του, δεν γνωρίζω”.

Υποστήριξε για άλλη μία φορά την ξεκάθαρη θέση του Αρη “θέλουμε κόσμο, θέλουμε να είναι γιορτή, θα συνδράμουμε, ώστε να είναι εκεί και να μη γίνει το παραμικρό, αλλά δεν στο χέρι μας” και ότι “υπάρχει χρόνος να μπουν οι κάμαρες. Όλοι ξέρουμε πόσος χρόνος απαιτείται και το Πανθεσσαλικό έχει τις υποδομές”, ενώ για την αυριανή σύσκεψη ξεκαθάρισε πως: “θα ξέρουμε πώς προχωράμε τουλάχιστον, τις σκέψεις που υπάρχουν και τις προθέσεις” και καταλήγοντας ο κύριος Μπιλίρης επανέλαβε πως “στο Πανθεσσαλικό θα τοποθετηθούν έτσι κι αλλιώς οι κάμερες, γιατί λοιπόν να μη γίνει αυτό νωρίτερα;”. Να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ο Τάκης Μπαλτάκος για άλλη μία φορά πέταξε το μπαλάκι στην κερκίδα και απέφυγε να πάρει την οποιαδήποτε ευθύνη ρίχνοντας φως στον τρόπο διεξαγωγής του τελικού. “Τι να πω για τον τελικό; Θα γίνει στο Βόλο. Το αν θα έχει ή όχι φιλάθλους θα κριθεί την Τρίτη (σσ αύριο). Έχουμε συγκαλέσει σύσκεψη στην Αθήνα, στην οποία θα συμμετάσχει η αστυνομία της Μαγνησίας και η ΔΕΑΒ κι εκεί θα ληφθούν αποφάσεις για το αν θα έχουμε φιλάθλους, αν δεν έχουμε πόσες θα είναι η προσκλήσεις”, αρκέστηκε να πει ο πρόεδρος της ΕΠΟ στο περιθώριο της παρουσίας του στη γιορτή της ΕΠΣΜ για τα 100 χρόνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.