Άρης: Λαζέφσκι και Χοτζ δεν πάνε στη Βενετία, αμφίβολοι οι Τολιόπουλος, Χατζηδάκης

Βασίλης Βλαχόπουλος23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Γιάννης Καστρίτης θα χρειαστεί να προχωρήσει σε τακτικές αλχημείες από τον πρώτο επίσημο αγώνα του Άρη – απέναντι στη Βενέτσια στην Ιταλία – στην πρεμιέρα του Eurocup καθώς σα να μην έφταναν οι δεδομένες απουσίες των Νέιτ Λαζέφσκι, Ντιμόι Χοτζ θα μάθει την παραμονή της αναμέτρησης αν θα είναι διαθέσιμοι οι Τολιόπουλος, Χατζηδάκης.

Είναι γνωστά τα δεδομένα για τους δύο Αμερικανούς. Ο Νέιτ Λαζέφσκι θα μπει στις προπονήσεις της ομάδας κατά τα μέσα του Οκτώβρη έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε καθώς ταλαιπωρούταν από το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών. 

Ο δεύτερος έπαθε υποτροπή και θλάση δεύτερου βαθμού στον προσαγωγό και επί του παρόντος δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το διάστημα της απουσίας του το οποίο σίγουρα δεν θα είναι μικρότερο των 3-4 εβδομάδων.

Την ίδια στιγμή, Βασίλης Τολιόπουλος και Μάνος Χατζηδάκης ακολούθησαν μέρος της σημερινής (23/9) προπόνησης και θα προσπαθήσουν να μπουν σε φουλ πρόγραμμα στην τελευταία αυριανή (24/9), η οποία θα γίνει επί ιταλικού εδάφους καθώς νωρίτερα η αποστολή θα μεταβεί στη Βενετία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.