Άρης: Κρίσιμη μέρα για Βέλεθ, αμφίβολος για Καλλιθέα

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Το τριήμερο ρεπό ολοκληρώθηκε και ο Άρης επιστρέφει στις προπονήσεις για την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου (20/10) αγώνα με αντίπαλο την Καλλιθέα στο «Κ. Βικελίδης».

Το ιατρικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» θα αξιολογήσει εκ νέου την κατάσταση του Φραν Βέλεθ, η παρουσία του οποίου στην αναμέτρηση της επανέναρξης της Super League 1, κρίνεται αμφίβολη.

Το άκρως θετικό ξεκίνημα του Άρη στη σεζόν έχει δημιουργήσει προσδοκίες για ανάλογη συνέχεια και μετά τη διακοπή, με τους «κιτρινόμαυρους» να μπαίνουν από σήμερα (15/10) στη διαδικασία προπονήσεων ενόψει του αγώνα με την Καλλιθέα.

Ερωτηματικό για το κυριακάτικο παιχνίδι συνεχίζει να αποτελεί ο Φραν Βέλεθ.

Η κατάσταση της υγείας του Ισπανού κεντρικού αμυντικού θα αξιολογηθεί εκ νέου από το ιατρικό τιμ του Άρη και σύμφωνα με όσα ισχύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αμφίβολο το αν θα τον συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Άκης Μάντζιος.

Φαίνεται πάντως πως αν ο Βέλεθ καταφέρει να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας, ξεπερνώντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, θα μείνει στον πάγκο, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, αντίθετα βρίσκεται ο Φρίντεκ, που ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε, ενώ την Παρασκευή (18/10) αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις ο Σαμόρα, επιστρέφοντας από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.