Άρης: Κρίσιμη μέρα για Φαμπιάνο και τελική ευθεία για Παναθηναϊκό

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2024

Αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και πίστη για συνέχεια στο καταπληκτικό ξεκίνημα της σεζόνΟ Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία για την προετοιμασία του ενόψει του κομβικού αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τη σημερινή (24/10) μέρα να είναι κρίσιμη για τον Φαμπιάνο.

Κάθε αναμέτρηση είναι σημαντική, κάθε αγώνας αποφέρει τρεις βαθμούς. Ο Άρης αντιμετωπίζοντας αγώνα με τον αγώνα τις υποχρεώσεις του, έχοντας ξεκινήσει ιδανικά στη φετινή Super League, ετοιμάζεται για τη δύσκολη, αλλά και κομβική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Με ορμή και διάθεση από την ως τώρα παρουσία του στο γήπεδο και στη βαθμολογία, ο Άρης προετοιμάζεται για ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι φέτος, έχοντας βγάλει εις πέρας δύσκολες αντίστοιχες αποστολές.

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει να δει στη σημερινή προπόνηση την κατάσταση του Φαμπιάνο, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση. Παρ’ όλα αυτά πραγματοποιεί τρέξιμο και πιθανώς δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Αν δεν τα καταφέρει ο Φαμπιάνο σήμερα και δεν αισθανθεί καλύτερα, η παρουσία του θα είναι αμφίβολη για τον αγώα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα; Δύο θέσεις στην αριστερή πτέρυγα είναι το ερωτηματικό του Άκη Μάντζιου, με τους Φρίντεκ και Σίστο να έχουν περισσότερες πιθανότητες για να βρεθούν στις αρχικές επιλογές του προπονητή του Άρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.