Άρης: Ποιο είναι το πλάνο της προετοιμασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Καταλήγουν μέσα στην εβδομάδα οι άνθρωποι του Άρη για το πλάνο της προετοιμασίας, που, σε αντίθεση με πέρυσι, θα περιλαμβάνει δύο στάδια, το πρώτο στην Ελλάδα και το δεύτερο στο εξωτερικό.

Ο Άκης Μάντζιος μαζί με τους συνεργάτες του έχουν ήδη καταρτίσει ένα αρχικό πλάνο, βάσει του οποίου η δουλειά θα “βγει” μέσα στον Ιουλίου και σε διαφορετικά στάδια. Αρχικά η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών προγραμματίζεται για την 1η Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη όπου μαζί με τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις θα γίνουν και κάποιες προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο. 

Ακολούθως η ομάδα θα μεταβεί στο γνώριμο για αυτήν αθλητικό κέντρο της Πτολεμαΐδας, όπου και μέσα στο χειμώνα πραγματοποίησε μια μίνι προετοιμασία με αφορμή τη μεγάλη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, ενώ στη συνέχεια η αποστολή των Κιτρινόμαυρων θα συνεχίσει το βασικό στάδιο στο εξωτερικό. 

Το βασικό στάδιο θα γίνει σε αθλητικό κέντρο στη χώρα της Πολωνίας, μαζί με ένα πακέτο φιλικών αγώνων (τρία στον αριθμό), όπου, εκτός απροόπτου, η αποστολή θα αναχωρήσει στις 19 Ιουλίου και θα παραμείνει μέχρι τις 29 του ίδιου μήνα. 

Ένα δεκαήμερο στο οποίο ουσιαστικά θα μπουν οι αγωνιστικές βάσεις για τη νέα σεζόν και μέσα από τις φιλικές αναμετρήσεις ο Άκης Μάντζιος σκοπεύει στο μοντάρισμα της ομάδας του ενόψει των υποχρεώσεων στο νέο Πρωτάθλημα. Εκτός από την Πολωνία εξετάστηκαν Αθλητικά Κέντρα και σε Ολλανδία, Αυστρία, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό που προκρίνεται είναι στην Πολωνία, όπου παλαιότερα είχαν μεταβεί ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. 

Οι οριστικές αποφάσεις μαζί με τις ανακοινώσεις για τις ακριβείς ημερομηνίες θα παρθούν τα επόμενα 24ωρα, μόλις οριστικοποιηθούν και τα φιλικά παιχνίδια. Μέχρι στιγμής οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας στον Άρη κυλούν με πολύ αργούς ρυθμούς, αλλά φαίνεται ότι αρχίζουν σιγά σιγά να τρέχουν κάποιες εξελίξεις με την προοπτική μέσα στον Ιούνιο να προκύψουν και οι πρώτες ανακοινώσεις. 

Πάντως, η απουσία ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, για πρώτη φορά από το καλοκαίρι του 2019, προσφέρει μια άνεση χρόνου και τη δυνατότητα στοχευμένων και καλύτερων επιλογών προς αποφυγήν λαθών που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.