Άρης: Κερδίζει πόντους ο Βερστράτε

Γιώργος Στράντζαλης16 Σεπτεμβρίου 2023

Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού είναι το μοναδικό ερωτηματικό για τον χρόνο που θα χρειαστεί ο Βερστράτε ώστε να μπει και να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλάνο του Άκη Μάντζιου, καθώς έχει βγάλει προετοιμασία με την Άντβερπ και το επίπεδο φυσικής κατάστασης του χαρακτηρίζεται πολύ ικανοποιητικό. 

Ο Αρης προχώρησε στη μεταγραφή του προκειμένου να κλείσει μία σημαντική “τρύπα” στον άξονα με την προοπτική να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις, συν ότι προέρχεται προέρχεται από γεμάτες σεζόν. Το ερώτημα είναι αν είναι σε θέση να μπει τόσο γρήγορα στο βασικό σχέδιο του προπονητή. 

Τα πρώτα δείγματα από τον Βέλγο χαφ πάντως είναι εξαιρετικά και στον Αρη αισθάνονται ικανοποιημένοι από την άμεση προσαρμογή του ποδοσφαιριστή, γεγονός το οποίο τον βάζει δυνατά στην εξίσωση ακόμη και για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ζαν Ζουλ και στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχε σε πολλά κομμάτια του προγράμματος αλλά οι πιθανότητες συμμετοχής του στο αρχικό σχήμα έχουν ελαχιστοποιηθεί. 

Γι’ αυτό και ο Μάντζιος είναι πιθανό να ρισκάρει με την επιλογή του Βερστράτε αντί του Ντουκουρέ σε ρόλο αμυντικού χαφ, παρά το γεγονός ότι ο Βέλγος δεν έχει συμπληρώσει ούτε μια εβδομάδα στην ομάδα. Η παρουσία του Νταρίντα στη μεσαία γραμμή είναι δεδομένη, με ερωτηματικό ακόμη τον παίκτη δίπλα του, ενώ μπροστά από τη δυάδα των χαφ το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Λούκας Ρουπ. 

Εκτός κι αν δίπλα στον ανασταλτικό μέσο χρησιμοποιηθεί ο Τζούρασεκ και πάρει πιο ελεύθερο ρόλο, μπροστά πό τα χαφ και πίσω από τον φορ, ο Νταρίντα. Τα παραπάνω θα εξαρτηθούν από την τελική επιλογή για τη θέση του αμυντικού χαφ, με τον Βερστράτε πάντως να κερδίζει πολλούς πόντους τα τελευταία 24ώρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.