Άρης: Καθυστέρηση που μεγαλώνει την αγωνία…

Βασίλης Βλαχόπουλος15 Ιουνίου 2024

Η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Χουλιάν Κουέστα και η παραμονή του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία είναι μόλις τα δύο ζητήματα που έχουν διευθετηθεί από τα πολλά που υφίστανται και αφορούν την επόμενη μέρα του Άρη, γεγονός το οποίο μεγαλώσει την αγωνία αλλά και την αμφιβολία για την επόμενη μέρα.

Αυτή η αμφιβολία δεν σχετίζεται μόνο με όλα όσα είχαν ειπωθεί στους προηγούμενους μήνες περί σαρωτικών αλλαγών, εμπλοκή χρηματοδοτών και αλλαγή της οργανωτικής δομής της εταιρίας. Δεν διαπιστώνεται ουσιαστική εξέλιξη ακόμη και σε απλά πράγματα που αφορούν την καθημερινότητα μιας αθλητικής ανώνυμης εταιρίας ή ακόμη στη στελέχωση η οποία κρίνεται μεν αναγκαία αλλά δεν διαπιστώνεται.

Για την ακρίβεια, μεσολάβησε διάστημα είκοσι ημερών από την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και μπροστά στην ανάγκη για τη χάραξη μιας νέας πορείας έπειτα από την περσινή σεζόν, υπάρχει απόλυτη νηνεμία. Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς ζωηρή φαντασία για να διαπιστώσει ότι η οικονομική δυναμική της ομάδας θα εξαρτηθεί από το ζήτημα των πωλήσεων και πιο συγκεκριμένα από αυτή του Λορέν Μορόν του οποίου το όνομα βρίσκεται σε αρκετές μεταγραφικές λίστες.

 Επισήμως, η ΠΑΕ Άρης δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος και δεν θα μπορούσε να το κάνει – πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ενδέχεται να βρίσκεται εν μέσω διαπραγματεύσεων – ελπίζει όμως ότι θα εξασφαλίσει ποσό άνω των 5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα δεν έχει βγάλει από το κάδρο (πιθανών) πωλήσεων παίκτες όπως ο Μανού Γκαρθία και κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι φανερό από πού ελπίζει να αντλήσει κεφάλαια.

Είναι επίσης δεδομένο ότι υπάρχει η πρόθεση αποδεσμεύσεων παικτών οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στις αγωνιστικές απαιτήσεις ή και στο οικονομικό σκέλος των συμβολαίων τους. Και παράλληλα είναι αναγκαίο να υπάρξει ενίσχυση με φόντο την έναρξη της προετοιμασίας στις αρχές του Ιούλη. Ολ’ αυτά είναι σε εκκρεμότητα φτάνοντας στα μέσα του Ιούνη. Θεωρητικά, οι «κίτρινοι» έχουν το πλεονέκτημα της ύπαρξης χρονικών περιθωρίων, στην πραγματικότητα όμως πέρασε διάστημα είκοσι ημερών και δεν διαπιστώνεται ουσιαστική εξέλιξη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.