Άρης: Κανένα διαζύγιο (με τον Μαντζούκα) δεν ήταν ξαφνικό…

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Η απόφαση πρόωρης ολοκλήρωσης του δανεισμού του Λευτέρη Μαντζούκα ανήκει ολοκληρωτικά στον Άρη και οι φήμες περί απόφασης του παίκτη δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το γυαλί ήταν ραγισμένο από τον Σεπτέμβρη. Φάνηκε εξάλλου στην πρώτη φορά που ο Καστρίτης τον έστειλε στα αποδυτήρια στη διάρκεια φιλικού αγώνα. Εκ τότε έγιναν πολλά. Επιμελώς, η ομάδα κράτησε τα στεγανά εντός των τεσσάρων τοίχων των αποδυτηρίων περιμένοντας μια… ολοκληρωτική αποκατάσταση. Αυτή δεν ήρθε ποτέ κι έτσι αποφασίστηκε το «ηλεκτροσόκ» το οποίο περιλαμβάνει κι άλλες δραστικές αποφάσεις.

Λέγεται ότι με τον Μαντζούκα το ποτήρι ξεχείλισε στο ΣΕΦ, όταν ο προπονητής του Άρη τον έστειλε και πάλι στα αποδυτήρια. Μύθος. Μέχρι εκεί το ζήτημα περιοριζόταν στα όρια του πειθαρχικού παραπτώματος. Στην πορεία, φάνηκε ότι άκρη δεν μπορούσε να βρεθεί. Κι έτσι ο παίκτης ενημερώθηκε χθες το απόγευμα για την απόφαση της ομάδας.



Ο ατζέντης του ήδη ήταν ενήμερος και τον έβγαλε στην αγορά. Ο Νίκος Βετούλας του Αμαρουσίου δεν έχασε την ευκαιρία και αφού επικοινώνησε μαζί του έκλεισε το deal αναλαμβάνοντας το κόστος του συμβολαίου. Δηλαδή, εκατό χιλιάρικα θα δώσει το Μαρούσι και τα υπόλοιπα ο Παναθηναϊκός.

Όσο για τον Άρη; 

Προφανώς θα προχωρήσει στην απόκτηση Έλληνα παίκτη και τα εκατό που γλιτώνει θα μπουν στον «κουμπαρά» για έναν ψηλό. Κι αυτή τη φορά δεν θα βγει στην αγορά με 80-100 χιλιάρικα στην τσέπη αλλά με τουλάχιστον διπλάσιο ποσό, αν κρίνουμε και από αυτό που θα εξοικονομήσει και από την αποχώρηση του Άλκινς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.