Άρης: Και στο βάθος... Ζουλ

Μάνος Χατζάκης20 Σεπτεμβρίου 2024

Αρκετά είναι τα ερωτηματικά όσον αφορά τον καταρτισμό της 11άδας του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (20.00). Στην άμυνα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με την απουσία του Φαμιάνο να καλύπτεται -κατά πάσα πιθανότητα- από τον Βέλεθ, αλλά από τη μέση και μπροστά υπάρχουν διάφορες σκέψεις από την πλευρά του Άκη Μάντζιου.

Από τους ποδοσφαιριστές πάντως, που διεκδικούν θέση, στον άξονα είναι ο Ζαν Ζουλ, ο οποίος στη φετινή σεζόν είναι πιο μακριά στο πλάνο του προπονητή του, σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Είτε λόγω της τιμωρίας από τον τελικό του Βόλου, είτε επειδή ο Μάντζιος έκρινε ότι έχει καλύτερες επιλογές για «κόφτη», ο Καμερουνέζος δεν έχει πάρει χρόνο μέχρι στιγμής.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει πολυεπίπεδη σημασία για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι ψάχνουν παράλληλα σταθερότητα την οποία αγνοούν μέχρι σήμερα, όμως ο Μάντζιος δεν αποκλείεται να αλλάξει στο αρχικό σχήμα και να μπερδέψει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ζουλ είναι μεταξύ των υποψηφίων για... έκπληξη, έχοντας πιθανότητες να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, δεδομένου ότι ο Άρης θα χρειαστεί και γερά πνευμόνια και άμυνες, άρα μπορεί και να τον δούμε δίπλα τον σίγουρο Σιφουέντες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.