Άρης και Φαμπιάνο συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων

Βασίλης Βλαχόπουλος13 Αυγούστου 2024

Μετά από πολύμηνες επαφές, Άρης και Φαμπιάνο Λέισμαν τα βρήκαν σε όλα και οι δύο πλευρές θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων.

Ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων μεταξύ Άρη και Φαμπιάνο Λέισμαν είχε αίσιο τέλος καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν είχε απορρίψει την πρόταση που του είχαν καταθέσει οι «κίτρινοι» τον περασμένο Ιούνιο προσδοκώντας στην εξασφάλιση συμβολαίου άνω των 2.5 εκατ καθώς είχε τη διαβεβαίωση από τους εκπροσώπους του για πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. ευρώ για συνεργασία διάρκειας τριών ετών. 

Η αλλαγή δεδομένων στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας οδήγησε στην ακύρωση αρκετών deal, τούτο διατήρησε διαθέσιμο τον Φαμπιάνο Λέισμαν στην αγορά κι έτσι άνοιξε ένας νέος κύκλος επαφών μεταξύ Άρη και παίκτη. Κατά τις ίδιες πηγές, ενδιαφέρον εκδήλωσε και ο ΑΠΟΕΛ αλλά μεταξύ της προοπτικής παραμονής στον Άρη και της αντίστοιχης της κυπριακής ομάδας, ο Φαμπιάνο προτίμησε την πρώτη.

Τις τελευταίες ώρες Άρης και Φαμπιάνο είχαν διαδοχικές επαφές με σκοπό την υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου και πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία για νέα τριετή σύμβαση. Κατά τις ίδιες πηγές οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ως προς τα βασικά σημεία του νέου συμβολαίου το οποίο προβλέπει μικρή αύξηση απολαβών του παίκτη συγκριτικά με τις αντίστοιχες του τελευταίου χρόνου συνεργασίας του με την ομάδα. 

Τη συνεργασία με Φαμπιάνο προανήγγειλε και ο Θόδωρος Καρυπίδης με το παρακάτω στόρι στο instagram


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.