Άρης: Η συνάντηση που θα κρίνει το μέλλον

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Η παραμονή του Ακη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία του Άρη είναι μεν εκκρεμότητα, φαίνεται όμως ότι αποτελεί και απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη και μένει να φανεί αν ο 54χρονος τεχνικός θα διατηρηθεί στον πάγκο στη συνάντηση που προβλέπεται να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας.

Ο τηλεοπτικός φακός της COSMOTE TV απαθανάτισε τη στιγμή της συνομιλίας των δύο ανδρών λίγα λεπτά μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου. 

Καθισμένοι στον πάγκο της ομάδας και με τα νεύρα τεντωμένα έπειτα από την απώλεια του τροπαίου, εκείνη η κουβέντα προφανώς επικεντρώθηκε στις συνέπειες της αποτυχίας και λιγότερο στην επόμενη μέρα. 

Η στιγμή δεν ήταν κατάλληλη ασφαλώς για συζητήσεις περί του μέλλοντος και το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. 

Λίγες ώρες μετά, από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Αρης διέρρευσε η πρόθεση για την πραγματοποίηση συνάντησης, εντός των επόμενων ημερών, με σκοπό να «σφίξουν» τα χέρια και να συνεχίσουν την κοινή πορεία. 

Ο στόχος της κατάκτησης του τροπαίου και παράλληλα της εξασφάλισης συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωσης της επόμενης περιόδου δεν υλοποιήθηκε, εκτιμάται όμως ότι επί Μάντζιου η ομάδα απέκτησε ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα κι έφτασε στο σημείο διεκδίκησης ενός στόχου έπειτα από όλα όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι.

Ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι επίκειται συνάντηση μέσα στις επόμενες ώρες όπου σε πρώτη φάση θα συζητηθεί το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς. Είναι δεδομένο εξάλλου ότι θα χτιστεί ομάδα, αν όχι από μηδενική βάση, με πολλές αλλαγές. 

Οι εκκρεμότητες είναι πολλές και αφορούν τα πάντα. Από το οργανωτικό κομμάτι που απαιτεί βελτίωση, το αγωνιστικό με την παρουσία παικτών οι οποίοι δεν έχουν πείσει ή ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι εξαιρετικά πιθανό να παραχωρηθούν όπως ασφαλώς και το οικονομικό.

 Δηλαδή, ποιος θα είναι ο προϋπολογισμός την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αφού αυτός θα καθορίσει και το επίπεδο της ομάδας που θα δημιουργηθεί. Εν τέλει, στη συνάντηση που θα γίνει θα πρέπει να υπάρξει ταύτιση απόψεων ως προς τα πράγματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν στο προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.