Άρης: Η πολυκοσμία στο «8» βάζει τον Ρουπ στην πόρτα της εξόδου

Metrosport Team30 Αυγούστου 2023

Οι πολυάριθμες μεταγραφές στον Άρη, και ειδικά στη θέση του 8, αναγκάζει τους ιθύνοντες να δείξουν την πόρτα της εξόδου σε έναν εκ των πολλών που αγωνίζονται στην εν λόγω θέση. Ωστόσο, το ποτήρι κατά κάποιο τρόπο, ξεχείλισε με την έλευση του Ρούμπεν Πάρντο.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, ο Άκης Μάντζιος καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε έξι ποδοσφαιριστές. Λόγος γίνεται για τους Τζούρασεκ, Πάβισιτς, Νταρίντα, Ρουπ, Πάρντο και τον Μανού Γκαρθία, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Ωστόσο, η καμπάνα χτυπάει για τον ο Λούκας Ρουπ, που φαίνεται το πρώτα θύμα της αποσυμφόρησης. Ο Γερμανός που ανανέωσε φέτος το καλοκαίρι για ένα χρόνο, ξεκίνησε με χαμηλές πτήσεις τη σεζόν και ήδη έχει πάρει το μήνυμα της δυσαρέσκειας από τη διοίκηση του Άρη για τις μέτριες εμφανίσεις του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, γεγονός που προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλό στους αντζεντηδές του, καθώς εκπνέει η μεταγραφική περίοδος.

Σε κάθε περίπτωση, οι εκπρόσωποί του έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση και το επόμενο δεκαήμερο θα μας δείξει αν ο Ρουπ, λύσει το συμβόλαιό του ή αν θα παραμείνει στο ρόστερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.