Άρης: Η νίκη απέκτησε χαρακτήρα… μικρού θαύματος

Βασίλης Βλαχόπουλος29 Νοεμβρίου 2023

Ο Αρης θα ήθελε να παίξει αυτόν τον αγώνα υπό διαφορετικές συνθήκες από τις παρούσες καθώς σήμερα (21:00) θα αντιμετωπίσει την Τρέντο στην Ιταλία για την 9η αγωνιστική του Eurocup δίχως τους δύο πρώτους σκόρερ του στη διοργάνωση αφού μετά τον Ισμαέλ Σανόγκο δεν ακολούθησαν την αποστολή οι Ρομπέρτο Γκάλινατ, Βασίλης Τολιόπουλος οι οποίοι προσφέρουν άνω των 30 πόντων σε κάθε αγώνα.

Προφανώς πρόκειται για το χειρότερο δυνατό σενάριο. Κι αν για την περίπτωση του Γκάλινατ, ο Γιάννης Καστρίτης είχε υποψιαστεί το ενδεχόμενο απουσίας του, αυτό που συνέβη με τον Βασίλη Τολιόπουλο ήταν πραγματικά απίστευτο. 

Η αποστολή των «κίτρινων» αναχώρησε για την Ιταλία στις 16:30 και περίπου τέσσερις ώρες νωρίτερα, ο Βασίλης Τολιόπουλος είχε σημειώσει την αξία του αγώνα μες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Ωστόσο, στο διάστημα που μεσολάβησε είχε έντονες στομαχικές διαταραχές σε σημείο που δεν μπορούσε να ταξιδέψει! Κι έτσι υποχρεωτικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. 

Νωρίτερα, οι επιτελείς της ΚΑΕ είχαν πάρει στα χέρια τους τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία είχε υποβληθεί ο Ρομπέρτο Γκάλινατ τα οποία επιβεβαίωσαν την κάκωση στην επιγονατίδα επικυρώνοντας παράλληλα και την απουσία του από το παιχνίδι. Αναμφίβολα επρόκειτο για το χειρότερο δυνατό σενάριο καθώς οι δύο παίκτες προσφέρουν πάνω από 30 πόντους κατά μέσο όρο και η επιθετική λειτουργία της ομάδας βασίζεται στα δικά τους χαρακτηριστικά.

Κι έτσι, ένας εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι, ο Αρης θα χρειαστεί να το παίξει υπό τις χειρότερες των συνθηκών. Καθώς οι διαδοχικές ήττες αφαίρεσαν το πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει και διαχώρισαν τον όμιλο στις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα και τις υπόλοιπες που θα παλέψουν για την 5η και 6η θέση, βασικοί αντίπαλοι του Αρη είναι οι Λιετκαμπέλις (4-4), Μπουντούτσνοστ (3-5) και Τρέντο (3-5). Γι’ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό το παιχνίδι

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.