Άρης: Η ιστορία δείχνει ότι ζορίζεται στις Σέρρες

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2024

Όντας πλέον και με τη «βούλα» στους 4 του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Άρης οφείλει να στρέψει και πάλι το βλέμμα του στο πρωτάθλημα, εκεί όπου το επόμενο χρονικό διάστημα θα διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς σε αλλεπάλληλες εκτός έδρας αναμετρήσεις. Το εύλογο αυτό... σερί ξεκινάει την 21η αγωνιστική, που θα φιλοξενηθεί στις Σέρρες από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Η Superleague παρουσίασε τους αριθμούς αυτών των αγώνων...

«Ένας αγώνας, ο οποίος συγκεντρώνει ενδιαφέροντα στοιχεία, αν κάνει κανείς μια αναδρομή στο παρελθόν των δύο ομάδων. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στατιστικά που κοινοποίησε η Super League: «Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για 25η φορά στο πλαίσιο της Α’ Εθνικής/Super League και ο Πανσσεραϊκός έχει επικρατήσει τις εννέα, ο Άρης έχει φύγει νικητής πέντε φορές από τις Σέρρες, ενώ δέκα αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία.

Η τελευταία τους συνάντηση με γηπεδούχο τον Πανσερραϊκό σε επίπεδο Super League ήταν 28 Νοεμβρίου 2010 όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 στις Σέρρες με σκόρερ τον Σουμπίνιο.

Το πιο συχνό σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι το 1-0, το οποίο έχει εμφανιστεί πέντε φορές σε νίκες του Πανσερραϊκού και τρεις σε νίκες του Άρη. Η ισοπαλία με 1-1 ακολουθεί με πέντε εμφανίσεις, ενώ τρία από τα παιχνίδια τους δεν είχε γκολ (0-0).

Στις εννέα τελευταίες τους αναμετρήσεις, ανεξάρτητα έδρας και κατηγορίας, ο Άρης έχει διατηρήσει το αήττητο του και έχει έξι νίκες, ενώ τρία ματς έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Ο Άρης προέρχεται από δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα και η τελευταία φορά που σημείωσε τρεις ήταν το 2020-21, στην αρχή της σεζόν, όταν επικράτησε διαδοχικά του Παναθηναϊκού (1-0), του Παναιτωλικού (1-0 και της ΑΕΛ (3-0).

Τώρα έχει μια νίκη επί του Παναιτωλικού (4-0) και της Κηφισιάς (1-0).

Ο Πανσερραϊκός από την άλλη πλευρά έχει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες εντός έδρας, με ΑΕΚ (2-2), Κηφισιά (1-1) και Βόλο (2-2).

24 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

10 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 25-18»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.