Άρης: Η Ισπανία και το κανάλι με την Μπέτις

Βασίλης Βλαχόπουλος13 Ιουνίου 2024

Επισήμως δεν επιβεβαιώθηκε το ταξίδι στην Ισπανία με σκοπό τη διεύρυνση του κύκλου επαφών για μια ευρύτερη συνεργασία την Μπέτις, ωστόσο, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι ο Άρης είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ισπανικό σύλλογο έχοντας «ακουμπήσει» συγκεκριμένα ονόματα στο τραπέζι.

Ξεκινώντας από τα ευκόλως εννοούμενα, είναι προφανές ότι το ισχυρό όπλο των «κίτρινων» στις συζητήσεις με τον ισπανικό σύλλογο είναι ο Λορέν Μορόν και το γεγονός ότι ο 30χρονος φορ αναγεννήθηκε μέσα από την παρουσία του στον σύλλογο φτάνοντας στο σημείο ανάδειξής του σε πρώτο σκόρερ του ελληνικού Πρωταθλήματος. 

Αυτή η εξέλιξη έβαλε τέλος στην πτωτική πορεία της καριέρας, αλλά και της αξίας του Ισπανού σέντερ φορ. Οδήγησε σε μια win win κατάσταση για κάθε εμπλεκόμενη πλευρά ενώ καιρό τώρα φημολογείται ότι το όνομά του βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες ομάδων από τη Σαουδική Αραβία. Προφανώς στον Αρη σκέφτονται το ενδεχόμενο πώλησής του αρκεί το ποσό που θα κατατεθεί να είναι αντίστοιχο των απαιτήσεών τους.

Επιστρέφοντας στις επαφές με την Μπέτις, η «Μ» έχει γράψει για την (εξαιρετικά δύσκολη) περίπτωση του Αλεξ Κογιάδο, αλλά δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τους «κίτρινους». Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Αρη ακούμπησαν στο τραπέζι κι άλλα ονόματα ποδοσφαιριστών προσφέροντας μια συνεργασία αντίστοιχη ή έστω παραπλήσια με αυτή που προηγήθηκε με τον Λορέν Μορόν. 

Είναι ευνόητο ότι κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητές της. Για παράδειγμα, ο τελευταίος αποφάσισε να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας στα 29α του χρόνου και γνωρίζοντας ότι δεν είχε καμία πιθανότητα ένταξης στο πλάνο του προπονητή. Ο Κογιάδο είναι νεαρός, πρόσφατα δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει κάθε πιθανότητα ένταξής του στο πλάνο του τεχνικού επιτελείου και δεν βλέπει με καλό μάτι το σενάριο μετακόμισής του στην Ελλάδα. 

Αυτό φάνηκε εξάλλου όταν ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός για την περίπτωσή του. Καθώς ο Αρης είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι του 2022, η διαφορά μεταξύ του… τότε και του τώρα είναι ότι στη διετία που μεσολάβησε ο Κογιάδο δεν είδε καμία εκτόξευση της καριέρας και της αξίας του, ίσα-ίσα έχει πτωτική πορεία. 

Εκεί ποντάρει ο Αρης για να τον πείσει. Πέραν όμως του 25χρονου επιθετικού χαφ, πληροφορίες αναφέρουν ότι στις επαφές που έγιναν τέθηκαν κι άλλες περιπτώσεις παικτών οι οποίοι ανήκουν στην Μπέτις αλλά δεν υπολογίζονται για την πρώτη ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.