Άρης: Η επιστροφή του Μορόν και η κουβέντα με την Μπέτις

Γιώργος Στράντζαλης11 Ιουνίου 2024

Η ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας που έχει ο Αρης με την Μπέτις αλλά και οι δια ζώσης συζητήσεις που θα γίνουν με τους ανθρώπους της Ισπανικής ομάδας, είναι πιθανό να ξεθολώσουν κάπως το τοπίο σχετικά και με το μέλλον του Λορέν Μορόν. 

Ο παίκτης βρέθηκε για διακοπές στην Κόστα Ρίκα και η επιστροφή του στην Ισπανία αναμένεται ν’ αποτελέσει τη βάση για την έναρξη των συζητήσεων. 

Μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Αρη για ακόμη έναν χρόνο, ωστόσο το timing δείχνει ιδανικό για τον ίδιο να πάει σε κάποιο καλύτερο Πρωτάθλημα και η ομάδα να καρπωθεί ταυτόχρονα ένα σημαντικό ποσό (άνω των 4 εκατομμυρίων, βάσει της τιμής εκκίνησης όπως ορίστηκε σε πρώτη φάση) που θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση του ρόστερ και γενικώς θα δώσει μεγαλύτερη οικονομική άνεση στην ΠΑΕ.

 Για την ώρα πάντως εκτός από τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών και τις φήμες που κυκλοφόρησαν για επίσημο ενδιαφέρον της Κάντιθ (σσ διαψεύστηκε), δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, ούτε ασφαλώς έφτασε και κάποιο επίσημο ενδιαφέρον στην Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. 

Το σίγουρο είναι πως το μεγάλο μέρος του φετινού καλοκαιριού “ανήκει” στον Μορόν, που είναι από τα hot ονόματα της μεταγραφικής περιόδου λόγω της εντυπωσιακής σεζόν που έκανε με τα Κιτρινόμαυρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.