Άρης: Η διαφορά μεταξύ της πρόθεσης με την απόφαση

Βασίλης Βλαχόπουλος20 Μαΐου 2023

Η πρόθεση αλλαγών (και) στην άμυνα δεν αμφισβητείται, δεν σημαίνει όμως ότι ο Αρης έχει φτάσει στο σημείο των τελικών αποφάσεων. Στην πραγματικότητα παραμένει σε διαδικασία αξιολόγησης βάσει του ύψους των συμβολαίων των παικτών, της προσφοράς τους αλλά και της συμπεριφοράς τους στη διάρκεια της χρονιάς.

Για παράδειγμα, για τον Μόουζες Οντουμπάτζο δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το αν θα πρέπει να παραμείνει ή όχι. Ο Βρετανός έχει συμβόλαιο άνω των 300.000 ευρώ, ο Τόλης Τερζής έχει θετική άποψη για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, αλλά δεν έχει ληφθεί απόφαση για το μέλλον του. Θα εξαρτηθεί και από τις προθέσεις του ιδίου καθώς μπορεί ο Αρης να θελήσει την αποδέσμευσή του αλλά αν ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας δεν έχει αυτή την πρόθεση, θα παραμείνει στην ομάδα. Αντιθέτως, για τον Νικολά Ενκουλού υπάρχει δεδομένη απόφαση και θα γίνουν συζητήσεις μαζί του προς αυτή τη κατεύθυνση.

Γενικώς, το ζήτημα των παικτών που έχουν συμβόλαιο και δεν συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο της ερχόμενης σεζόν δεν είναι τόσο απλό. Πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Μπριάν Νταμπό ο οποίος έχει ενημερωθεί για τις αποφάσεις προπονητή και τεχνικού διευθυντή αλλά έδειξε αρνητικός, πιθανόν γιατί ξέρει ότι δύσκολα θα βρει συμβόλαιο αντίστοιχο μ’ αυτό που έχει στον Αρη.

Ο Αντρε Γκρέι έχει στη τσέπη του συμβόλαιο 1.8 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Τζαμαϊκανός ξέρει ότι δεν είναι στο πλάνο της επόμενης χρονιάς και η δική του στάση θα διαμορφωθεί αναλόγως της έρευνας που θα κάνει ο ατζέντης του για νέο εργασιακό προορισμό. Εν τέλει, αυτές οι υποθέσεις δεν είναι αποκλειστικά στην ευχέρεια του Αρη γιατί υπάρχουν συμβαλλόμενες πλευρές στις συμβάσεις…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.