Άρης: Η Χιχόν διατηρεί «ζεστό» το ενδιαφέρον για Μάνου

Γιώργος Στράντζαλης07 Ιουλίου 2024

Ο Μάνου Γκαρθία είναι από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία του Αρη και μάλιστα σε συζητήσεις που γίνονται με τους συμπαίκτες του δεν έχει αναφέρει κάτι συγκεκριμένο για το μέλλον του. 

Στην Ισπανία ωστόσο η φημολογία γύρω από το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Χιχόν είναι έντονη. Νέα δημοσιεύματα επανέφεραν το θέμα στο προσκήνιο και για την ακρίβεια δημοσίευμα της ιστοσελίδας «esp.xcatalunya» καταγράφει κάποια δεδομένα σχετικά με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή του Αρη.

Ότι, δηλαδή, η Σπόρτινγκ Χιχόν επιθυμεί να επαναφέρει τον Μάνου Γκαρθία στο κλαμπ, επιστροφή για την οποία – όπως σημειώνουν οι Ισπανοί -δεν είναι καθόλου αρνητικός και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Στη συνέχεια του ρεπορτάζ σημειώνεται επίσης ότι ο παίκτης αποτελεί όντως μία επιλογή για τη Χιχόν αλλά ο Ισπανικός σύλλογος δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα θα κάνει ή όχι κίνηση. Δηλαδή, μία κρούση στον Αρη.

Αν τίθεται ζήτημα επιστροφής ή όχι του Μάνου στην Ισπανία, είναι κάτι που θα φανεί προϊόντος του χρόνου. Ο 26χρονος έχει συμβόλαιο με τον Αρη για ακόμη δύο χρόνια και μάλιστα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ. Αποτέλεσε την πιο δαπανηρή επένδυση του club τα τελευταία χρόνια (4 εκατ. ευρώ ήταν η συμφωνία Αρη-Χιχόν) αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού) την πρώτη του σεζόν, τον άφησε εκτός για ένα χρόνο. 

Εισήγηση αποχώρησής του δεν υπάρχει, για την ώρα ούτε κάποια πρόταση σε επίσημο επίπεδο έχει φτάσει στην ΠΑΕ. Από την άλλη οι Κιτρινόμαυροι έχουν στις μεταγραφικές τους προτεραιότητες την προσθήκη επιτελικού μέσου, όπως ο Άλεξ Κογιάδο και άλλοι παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον Γκαρθία, σκέψη που φανερώνει ίσως ότι περιμένουν κάτι για τον 26χρονο. Βέβαια, ο υγιής Μάνου Γκαρθία με μια ολοκληρωμένη και χωρίς προβλήματα προετοιμασία, μπορεί να αποτελέσει μια εσωτερική μεταγραφή λόγω της δεδομένης ποιότητας του.

Στο περίμενε για Σίλβα

Τα δεδομένα στην υπόθεση του Τζόναθαν Σίλβα είναι γνωστά και τα έχουμε καταγράψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ. Ο Αργεντίνος μετράει… μέρες πλέον στη Χετάφε, που θέλει να αποδεσμεύσει το συμβόλαιό του, με τον Αρη να είναι στο περίμενε. Για την ακρίβεια, περιμένει την απάντηση του παίκτη στην πρόταση που του κατέθεσε για τριετές συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.