Άρης: Η αναμονή του Φαμπιάνο και ο Μανού Γκαρθία

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν βρίσκεται στη Βραζιλία για τις καλοκαιρινές διακοπές του και μάλιστα συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του σε μια ακόμη συζήτηση εξέτασης των επιλογών του για τη συνέχεια της καριέρας του. Θεωρητικά, το κεφάλαιο του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού έχει κλείσει καθότι διαπιστώθηκε μεγάλη απόσταση στο οικονομικό στις επαφές που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο, όσο ο 33χρονος στόπερ θα είναι ελεύθερος, η περίπτωσή του θα παραμένει ανοιχτή. Ο Ακης Μάντζιος έχει εκφραστεί για τον ποδοσφαιριστή, εισηγήθηκε την παραμονή του και διατηρεί ελπίδα ότι ο Φαμπιάνο κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Το τελευταίο σημαίνει εξάλλου ότι δεν είναι τόσο απλό να βρει τη διάρκεια συμβολαίου που ζητά και κυρίως τις ετήσιες απολαβές που έχει κατά νου. Μένει να φανεί αν οι «κίτρινοι» θα προχωρήσουν σε μια τελική επαφή μαζί του.

Είναι ευνόητο πάντως ότι το τελευταίο θα εξαρτηθεί και από το επίπεδο οικονομικής δυναμικής της ομάδας. Αυτή θα διαμορφωθεί αναλόγως των πωλήσεων. Δηλαδή, από την εξέλιξη της υπόθεσης του Λορέν Μορόν αλλά και του Μανού Γκαρθία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο Ισπανοί είναι στις μεταγραφικές λίστες ομάδας από τη Σαουδική Αραβία, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση για κανέναν εξ’ αυτών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.