Άρης: Η ανάγκη για αριστερό μπακ-Τι ισχύει με τον Τζόναθαν Σίλβα

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Επιτακτική ανάγκη αποτελεί για τον Άρη της νέας χρονιάς η απόκτηση αριστερού οπισθοφύλακα. Ο Άκης Μάντζιος έχει βάλει ως προτεραιότητα την απόκτηση παίκτη ή καλύτερα παικτών, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο ρόστερ καθαρόαιμος αριστερός οπισθοφύλακας.

Ο Φεράρι είναι τραυματίας, αλλά παράλληλα δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού, συνεπώς η αναζήτηση συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό. Σταθερά στη λίστα των υποψηφίων βρίσκεται ο Τζόναθαν Σίλβα, ο 30χρονος φουλ-μπακ Αργεντίνος της Χετάφε. Αρχικά ο ποδοσφαιριστής ήταν αρνητικός να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στον Άρη, εξ ου και η απόρριψη της πρότασης των «κίτρινων» για τριετές συμβόλαιο.

Παρότι έχει συμβόλαιο με τη Χετάφε έως το καλοκαίρι του 2025, δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο του τεχνικού επιτελείου και μάλιστα δεν συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας αλλά προπονείται μόνος του. Αυτό το στοιχείο ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην περίπτωσή του, αν και είναι ξεκάθαρο ότι δεν αποτελεί την πρώτη και κύρια επιλογή για τα αριστερά της άμυνας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.