Άρης: Η αλήθεια για τις προτάσεις στον Φαμπιάνο και η τακτική της ΠΑΕ

Μάνος Χατζάκης22 Ιουνίου 2024

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο παραμονής του Φαμπιάνο Λέισμαν στον Άρη, έστω κι αν ο Βραζιλιάνος είχε διαφορετικές προτεραιότητες. Οι πιθανότητες να επεκτείνει την τρέχουσα σύμβαση, που λήγει σε οχτώ μέρες, έχουν αυξηθεί, όχι γιατί άλλαξαν δραματικά κάποια δεδομένα, αλλά γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει τα χρήματα που θέλει. Κι αυτό είναι το λεπτό σημείο. Ο Άρης ξέρει ότι οι προτάσεις στον ποδοσφαιριστή είναι ελάχιστες, όμως πρέπει και η ΠΑΕ να παίξει έξυπνα και να... κερδίσει στο παιχνίδι της υπομονής.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός άλλα (οικονομικά) μεγέθη περίμενε να του χτυπήσουν την πόρτα, αλλά τα πράγματα -έως τώρα τουλάχιστον- δεν επιβεβαιώνουν κάτι για τα περιβόητα 700 χιλιάρικα που ζητά τον χρόνο. Δικαίωμά του είναι, όπως και δικαίωμα του Άρη να παίξει με τα δικά του... χαρτιά, να μην ξεφύγει από τα όρια της κανονικότητας και παράλληλα να διατηρήσει τις ισορροπίες στο κέντρο της άμυνας, βλέπε... αμοιβή Μπράμπετς.

Η αλήθεια σε ό,τι αφορά στις προτάσεις στον Φαμπιάνο είναι η εξής:

Από τη στιγμή που δεν δείχνει να συγκινείται από πρωταθλήματα, τύπου Αραβικών Εμιράτων και Αιγύπτου, αναγκαστικά βλέπει στην ευρωπαϊκή αγορά. Κι αυτή είναι περιορισμένη. Πλην του Άρη, μόνο μία πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr, έχει φτάσει στα χέρια του και είναι από ομάδα της Κύπρου, η οποία αγγίζει τις 300.000, πολύ μακριά δηλαδή από τα λεφτά, που αξιώνει η πλευρά του παίκτη.

Ξέροντας η ΠΑΕ την όλη κατάσταση, κάλλιστα θα μπορούσε να κινηθεί με το παρακάτω σκεπτικό: 

Ανεβάζει την προσφορά στον παίκτη, για να εισπράξει περισσότερα από όσα έπαιρνε την 3ετία του στο «Κλ. Βικελίδης», δεν τρυπά το ταβάνι της και παράλληλα κρατά την ισορροπία με τα χρήματα που λαμβάνει ο Μπράμπετς.

Για τα ευρωπαϊκά, πάντα, δεδομένα ο Φαμπιάνο αποτιμάται γύρω στα 400 χιλιάρικα ετησίως, τιμή που θεωρείται... τίμια, είναι στα περιθώρια των «κιτρινόμαυρων» και αναγνωρίζουν -μέσα σε αυτά τα χρήματα- και την προσφορά του στην ομάδα, που είναι και σημαντική και έχει καταγραφεί έτσι όπως πρέπει.

Από εκεί και πέρα, όμως, σε καμία περίπτωση η ΠΑΕ δεν πρέπει να μπει στη λογική του «ανεβάσματος» της προσφοράς, για να αγγίξει τις αξιώσεις του ποδοσφαιριστή.

Αν, πάλι, ο Φαμπιάνο προτιμήσει τα περισσότερα, αλλά σε μη ευρωπαϊκό χάρτη, τότε κάνει την προφανή επιλογή που δεν είναι τα εναπομείναντα χρόνια καριέρας, αλλά η «κάβα», για να διάγει ζωή... χαρισάμενη.

Και το ζητούμενο είναι η ΠΑΕ να δείξει αντιστάσεις και όχι να κάνει, στο τέλος, το παιχνίδι του (κάθε) Φαμπιάνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.