Άρης: Η ακτινογραφία του Ντιαντί - «Ακατέργαστο ταλέντο»

Μάνος Χατζάκης08 Ιουλίου 2024

Κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ θα φτάσει η μεταγραφή του Κλέιτον Ντιαντί στον Άρη και ο 17χρονος Σενεγαλέζος ετοιμάζεται να ανοίξει το ευρωπαϊκό κεφάλαιο στην καριέρα του, ερχόμενος στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Το Metrosport.gr μίλησε με δημοσιογράφο από τη Σενεγάλη, ο οποίος αναφέρθηκε στο προφίλ του Ντιαντί.

Συγκεκριμένα, ο Σενέ Μ' Μπαγιέ, δήλωσε τα εξής για τον νεαρό πλάγιο χαφ:


«Ο Κλέιτον Ντιαντί είναι καλός παίκτης. Μπορεί από μόνος του να αποτελέσει παράγοντα αποσταθεροποίησης κάθε αντίπαλης άμυνας και να κάνει τη διαφορά στα πλάγια της επίθεσης. Επίσης, ο τρόπος παιχνιδιού του είναι τέτοιος, που μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή, δημιουργώντας ο ίδιος τις προϋποθέσεις για το γκολ. Έπαιζε σε έναν σύλλογο που ονομάζεται Espoirs de Guédiawaye. Δεν είναι εύκολο να πετύχεις σε έναν τόσο «καυτό» σύλλογο, αλλά ο Κλέιτον Ντιάντι έχει καθιερωθεί ως μελλοντικός παίκτης της εθνικής ομάδας. Έχει ακατέργαστο ταλέντο και είναι πολύ νέος. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του».

Υπενθυμίζεται πως η Espoirs Guédiawaye ανακοίνωσε τη μεταπήδηση του Ντιαντί στον Άρη, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.