Άρης: Γιατί είναι δύσκολο το ισπανικό εγχείρημα

Metrosport Team15 Ιουνίου 2024

Τις προηγούμενες ημέρες, η εφημερίδα «Μetrosport» έγραψε για το… κανάλι συνεργασίας που θέλει να φτιάξει ο Άρης με τη Μπέτις, «πατώντας» πάνω στην υπόθεση του Λορέν Μορόν και στη σχέση που απέκτησαν τα δύο club μέσα από τη win win κατάσταση. 

Επισήμως, η ΠΑΕ Άρης δεν επιβεβαίωσε το παραμικρό, ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι γι’ αυτόν τον λόγο ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην Ισπανία στις αρχές της εβδομάδας και για την ακρίβεια για έναν κύκλο επαφών και την προσδοκία μιας ευρύτερης συνεργασίας.

Δεν τέθηκε μόνο το θέμα του Άλεξ Κογιάδο ο οποίος προφανέστατα απασχολεί τους «κίτρινους» και στοιχειοθετεί μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση αλλά δύο-τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμεύονται με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας αλλά δεν βρίσκονται στο πλάνο της ομάδας. 

Πέραν των υψηλών συμβολαίων τους και την οικονομική φόρμουλα που πρέπει να βρεθεί, το μειονέκτημα των «κίτρινων» έχει να κάνει και με την απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή αφαιρεί ένα από τα πλεονεκτήματα που είχαν στις συζητήσεις με υποψηφίους στο πρόσφατο παρελθόν και στην πραγματικότητα ένα από τα βασικά επιχειρήματα στο να τους πείσει να έρθουν στο ελληνικό Πρωτάθλημα. 

Αυτό διαπιστώθηκε εξάλλου στις επαφές που έγιναν. Η επιλογή της Ελλάδας δεν είναι στις βασικές των ποδοσφαιριστών. Προφανώς οι συζητήσεις δεν ολοκληρώθηκαν, εντούτοις, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για περιπτώσεις οι οποίες συγκεντρώνουν υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.