Άρης: Φιλικό για την ένταξη των «απόντων»

Βασίλης Βλαχόπουλος18 Νοεμβρίου 2023

Οι συνθήκες δεν επέτρεπαν τον προγραμματισμό φιλικής αναμέτρησης κι έτσι, όπως έπραξε στην προηγούμενη διακοπή του Πρωταθλήματος, έτσι και τώρα ο Άκης Μάντζιος προτίμησε τον προγραμματισμό ενός ενδοοικογενειακού διπλό με την Κ19 των «κίτρινων». Ο λόγος είναι προφανής και σχετίζεται με την προσπάθεια ένταξης στην ομάδα των παικτών οι οποίοι είτε ήταν εκτός λόγω τραυματισμού είτε γιατί δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. 

Ο αγώνας θα μοιραστεί σε τρία 30λεπτα και γίνεται κυρίως για τους Κίκε Σαβέριο, Ζαν Ζουλ καθώς ο πρώτος επέστρεψε έπειτα από περίπου τρεις μήνες και ο δεύτερος μετά από απουσία ενάμιση μήνα.

Επίσης, στις σκέψεις του προπονητή του Άρη είναι και οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, Νέβεν Τζούρασεκ αλλά και Σέικ Ντουκουρέ οι οποίοι ανήκουν στη συνομοταξία των παικτών που έχουν από περιορισμένο έως και καθόλου χρόνο συμμετοχής. Ενδεχομένως να παίξουν ένα 30λεπτο και αυτοί οι οποίοι μετρούν διαδοχικά παιχνίδια (σ. σ. Νταρίντα, Μορόν, Φαμπιάνο, Σουλεϊμάνοδ, Βερστράτε).

Ένας δεύτερος λόγος προγραμματισμού αυτού του αγώνα είναι και το «τσεκ» παικτών που αγωνίζονται στην Κ19 καθώς ο 54χρονος τεχνικός ήδη συνέλεξε συμπεράσματα από την αναμέτρηση στην περασμένη διακοπή και μάλιστα ξεχώρισε κάποιες περιπτώσεις παικτών για τους οποίους σκέφτεται να τους αναβαθμίσει στο προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.