Άρης: Εξετάζει την περίπτωση του Πιερ Κορνούντ

Γιώργος Στράντζαλης05 Ιανουαρίου 2024

Ταυτόχρονα με την αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής (φορ και αριστερός winger) στον Αρη κοιτάζουν έντονα να καλύψουν και το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζεται ζεστά τα τελευταία 24ώρα είναι σύμφωνα με πληροφορίες αυτή του Πιερ Κορνούντ. 

Πρόκειται για τον 27χρονο Γάλλο μπακ της Μακαμπι Χάιφα και στον Αρη προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αφενός την κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ και αφετέρου τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με την ομάδα της Χάιφα, με την οποία ο Γάλλος μετράει συνολικά 68 συμμετοχές. Πέρυσι ως δανεικός από τη Ρεάλ Οβιέδο και φέτος ως μεταγραφή. Μάλιστα, έχει συμμετοχές τόσο στο Europa League όσο και στους ομίλους του Champions League όπου συμμετείχαν την περσινή σεζόν οι Ισραηλινοί.

Ο Κορνούντ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μονπελιέ και το 2017 εντάχθηκε στην ακαδημία της Μαγιόρκα. Εκεί είχε μόνο μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα. Παραχωρήθηκε δανεικός σε ομάδες της Β Ισπανίας προτού καταλήξει στην Οβιέδο (2021-22) που είχε γεμάτη σεζόν με 32 συμμετοχές προτού πάρει μεταγραφή στο Ισραήλ. Με την Μακάμπι κατέκτησε το Πρωτάθλημα την περσινή σεζόν και το Σούπερ Καπ του Ισραήλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.