Άρης-Eurocup: Στο top 10 των κορυφαίων νεαρών ο Μαντζούκας

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2024

Το Eurocup έδωσε στη δημοσιότητα μία λίστα με τους δέκα παίκτες που θα διεκδικήσουν το βραβείο του κορυφαίου νεαρού της διοργάνωσης στο τέλος της σεζόν. 

Ανάμεσα στους «εκλεκτούς» βρίσκεται και ο Λευτέρης Μαντζούκας του Άρη για τον οποίο, η διοργανώτρια αρχή αναφέρει: «Ο μοναδικός παίκτης αυτής της λίστας που έχει κατακτήσει την EuroLeague, ο Λευτέρης Μαντζούκας, εντάχθηκε στον ΑΡΗ Midea Θεσσαλονίκης αυτό το καλοκαίρι ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, όπου έπαιξε τις τελευταίες τρεις σεζόν και βοήθησε τους πράσινους να πάρουν τον τίτλο το 2024. 

Στα 21 του χρόνια, ο Μαντζούκας έχει ήδη μια πλούσια εμπειρία. Έχει ύψος 2,07 μέτρα και πέτυχε το 45,2% των τρίποντων του σε 53 παιχνίδια της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό. Αυτός ο συνδυασμός μεγέθους, ικανότητας βολής, εμπειρίας και πείνας να αποδείξει τον εαυτό του θα μπορούσε να ενωθεί για να κάνει τον Μαντζούκα δύναμη στο EuroCup». 

Οι υπόλοιποι της λίστας είναι οι: Ζεάν Μοντέρο (Βαλένθια), Νόαμ Γιάακοβ (Χάποελ Τελ Αβίβ), Μπεν Σαράφ (Ουλμ), Μίκαελ Ρούζιτς (Μπανταλόνα), Κερέμ Κόναν (Μπεσίκτας), Νόα Εζένγκε (Ουλμ), Σέρχιο Ντε Λα Ρέα (Βαλένθια) Μελί Τουντσά (Τουρκ Τέλεκομ) και Γιακούμπ Ουρμπάνιακ (Γκραν Κανάρια).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.