Άρης: Έτοιμος ο Ούγκο Μάγιο για τα ντέρμπι

Γιώργος Στράντζαλης19 Σεπτεμβρίου 2024

Ευχάριστα είναι τα νέα, που επιφύλασσε στον Άκη Μάντζιο η σημερινή προπόνηση, καθώς είδε τον Ούγκο Μάγιο να συμμετέχει και να ολοκληρώνει μάλιστα το πρόγραμμα, θέτοντας έτσι εαυτόν για την απαιτητική δυάδα αγώνων, που ακολουθεί για τον Αρη στο Πρωτάθλημα με τα δύο ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο και στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική.

Αντιθέτως, ο Φαμπιάνο Λέισμαν ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και η απουσία του από τον αγώνα κόντρα στους Ερυθρόλευκους είναι δεδομένη, με τον Φραν Βέλεθ να καλύπτει το κενό δίπλα στον Γιακούμπ Μπράμπετς.

  • Αναλυτικά το ενημερωτικό της ΠΑΕ για τη σημερινή προπόνηση:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/09, 20:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Σήμερα, Πέμπτη (19/9), το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής), στην οποία συμμετείχε ο Ούγκο Μάγιο (ο Φαμπιάνο Λέισμαν έκανε θεραπεία).

Ο Ούγκο Μάγιο συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της σημερινής (19/9) προπόνησης του ΑΡΗ κι έτσι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό. Αντίθετα, ο Φαμπιάνο έμεινε εκτός κάνοντας θεραπεία».

Υπενθυμίζεται ότι η αυριανή (20/9) προπόνηση, που θα είναι και η τελευταία πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό, θα γίνει παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος θα έχει μία συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές, τόσο για την παρουσία της ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια όσο και για την αντίδραση που απαιτείται να βγάλουν στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.