Άρης: Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Καρυπίδης-Τι θα ζητήσει από τους παίκτες

Γιώργος Στράντζαλης19 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Αρης ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, έχει μπροστά του ένα απαιτητικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται από αύριο, Παρασκευή (20/9), ξανά στη Θεσσαλονίκη και ο σκοπός της παρουσίας του είναι... διπλός.

Εκτός του ότι θέλει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στο πρώτο εντός έδρας ντέρμπι της σεζόν, η παρουσία του συνδυάζεται και με την άφιξη του Ρόμπιν Κουάισον στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία, που υπάρχει με τον Σουηδό επιθετικό, κλείνοντας το μεγάλο deal.

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, πριν από τα ντέρμπι, θα βρεθεί και στην αυριανή προπόνηση και θα έχει μάλιστα μία συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές και τον Άκη Μάντζιο.

Εκείνο που θα ζητήσει απ’ όλους είναι μεγαλύτερη προσπάθεια και προφανώς μία εμφάνιση που θα συνδυαστεί με αποτέλεσμα απέναντι στους ερυθρόλευκους, ώστε η ομάδα να… ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

Υπενθυμίζεται, ότι στην αναμέτρηση του Σαββάτου υπήρξε και η αλλαγή ρέφερι, με τον Παϊρέτο να παίρνει τη θέση του Μαρέσκα. «Βάλτε τον Σπάθα ή τη Φραπάρ», ήταν η αντίδραση του επίσημου Άρη, ως διαρροή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.