Άρης: Έρχεται σήμερα ο Κάρλσον

Γιώργος Στράντζαλης12 Ιουλίου 2023

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται στη διάρκεια της ημέρας ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Αρη. Η συμφωνία του Αρη με τον 29χρονο Σουηδό winger χρονολογείται από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας και μοναδικό εμπόδιο για την ολοκλήρωσή της αποτελούσε η αποδέσμευσή του από την Ουράβα καθώς είχε συμβόλαιο με την ιαπωνική ομάδα έως τον Δεκέμβρη του 2024. 

Η ΠΑΕ Αρης δεν θέλησε να επικοινωνήσει τις λεπτομέρειες του deal, απλά επικύρωσε τη σημερινή άφιξή του στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ούτως ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα δεσμευτεί έως το καλοκαίρι του 2025.

Στο μεταξύ, χθες έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο 25χρονος Καμερουνέζος αμυντικός χαφ Ζαν Ζουλ ο οποίος προβλέπεται να υποβληθεί σε εξετάσεις και φυσικά να υπογράψει το συμβόλαιό του. Η ΠΑΕ Αρης έχει επιβεβαιώσει τη συμφωνία μαζί του, όχι όμως τις λεπτομέρειες αυτής. Θυμίζουμε ότι ο Ζουλ έμεινε ελεύθερος από την πολωνική Γκόρνικ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.