Άρης: Έρχεται ο Ντιαντί στη Θεσσαλονίκη για να επικυρωθεί η συμφωνία

Γιώργος Στράντζαλης16 Ιουλίου 2024

Η άφιξη του Σενεγαλέζου, Κλέιτον Ντιαντί,αναμένεται μέσα στη μέρα να περάσει ιατρικά εργομετρικά και εκτός απροόπτου θα μπει προπονήσεις άμεσα, με τους υπόλοιπους στον Άρη.Ωστόσο, συμβόλαιο θα υπογράψει τέλος του μήνα, γιατί πρέπει να γίνει 18 ετών.

Συμφωνία, πάντως, υπάρχει και είναι όλα τακτοποιημένα από άποψη συμβολαίου, με τον Άρηνα δίνει στον Ντιαντί συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας επενδύοντας στο ταλέντο του και βλέποντας στις ικανότητες του μια κίνηση με προοπτική για το μέλλον.


Το ρόστερ έχει κενά

Κατά τα άλλα; Οι Κιτρινόμαυροι ολοκληρώνουν το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα και ετοιμάζονται για την Ολλανδία, όπου θα βρεθούν από την προσεχή Κυριακή μέχρι και τις 31 Ιουλίου. Ο Άκης Μάντζιος μέχρι στιγμής δουλεύει με όσους έχει στη διάθεσή του και σίγουρα όχι όσους θα επιθυμούσε αυτό το διάστημα και κυρίως με αυτούς στους οποίους θα στηριχθεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έχει έναν βασικό κορμό παικτών, αλλά σε κάθε περίπτωση το ρόστερ έχει πάρα πολλά κενά, που χρήζουν άμεσης κάλυψης για την ποιοτική αναβάθμισή του. Είναι πλέον φανερό ότι η διοίκηση έχει αποφασίσει να εξαντλήσει χρονικά περιθώρια και να μην προβεί σε βιαστικές κινήσεις που ενδεχομένως να οδηγήσουν στα περσινά λάθη. Εξάλλου, συγκριτικά με πέρυσι έχει τον χρόνο. 

Η ουσία είναι όμως να τον αξιοποιήσει. Μέχρι στιγμής η τακτική που ακολουθείται στοιχειοθετεί ρίσκο και δυσκολεύει τη ζωή του προπονητή, ο οποίος δεν έχει κανένα νέο πρόσωπο και αναγκαστικά είναι σε στάση αναμονής των κινήσεων που θα γίνουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.