Άρης: Αήττητη στη Θεσσαλονίκη η Καλλιθέα - Τι δείχνει το παρελθόν των δύο ομάδων

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2024

Όπως κάθε αγωνιστική, έτσι και στην 8η, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος βάζει στο μικροσκόπιο τις ομάδες, κάνοντας την απαραίτητη αναδρομή στο μεταξύ τους παρελθόν. Μπορεί, λοιπόν, η Καλλιθέα να είναι νεοφώτιστη, όμως έχει συνυπάρξει προ δεκαετίας με τον Άρη στην Α Εθνική και έχει προλάβει να δημιουργήσει μια σύντομη παράδοση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στατιστικά που κοινοποίησε η Super League 1 στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Οι δύο ομάδες συνυπήρξαν στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής/Super League από το 2002-03 μέχρι το 2004-05. Σε εκείνο το διάστημα η Athens Kallithea έχτισε μια παράδοση απέναντι στους Κίτρινους που την θέλει να έχει ηττηθεί μόλις στο ένα από τα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει και στις δύο έδρες.

Μάλιστα η ομάδα της Καλλιθέας διατηρεί το αήττητο στη Θεσσαλονίκη, αφού στις τρεις επισκέψεις τις εκεί έχει μια νίκη και δύο ισοπαλίες, ενώ έχει σκοράρει και στα τρία αυτά παιχνίδια, αφού οι ισοπαλίες είναι με 1-1 και 2-2, ενώ η νίκη της με 1-0.

Στις αναμετρήσεις τους έχουν σημειωθεί 17 τέρματα και όλα είναι από Έλληνες ποδοσφαιριστές, αφού μέχρι τώρα σε αυτά τα έξι ματς δεν έχει τύχει να σημειώσει γκολ κάποιος ξένος. Ο Φάνης Γκέκας έχει σημειώσει τέσσερα, ενώ δύο έχει ο Θανάσης Τσίγκας. Από την πλευρά του Άρη έχουν σκοράρει έξι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές και κανείς πάνω από μία φορά.

Η Athens Kallithea στα τέσσερα εκτός έδρας φετινά της παιχνίδια έχει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα από τον Ολυμπιακό στο στάδιο Καραϊσκάκης. Οι ισοπαλίες της είναι με τον Λεβαδειακό (0-0), τη Λαμία (0-0) και τον Βόλο (1-1).

ΑΡΗΣ – ATHENS KALLITHEA
3 ΜΑΤΣ

-ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ
2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
1 ΝΙΚΗ ATHENS KALLITHEA
ΓΚΟΛ: 3-4


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.