Άρης: Επιτέλους με κόσμο

Μάνος Χατζάκης20 Σεπτεμβρίου 2024

Το παιχνίδι με του Άρη με τον Ολυμπιακό είναι εκείνο που ξεχωρίζει στην 5η αγωνιστική της Super League 1, καθώς και οι δύο ομάδες βλέπουν -για διαφορετικούς λόγους- ένα αποτέλεσμα τη νίκη και, κυριολεκτικά, καίγονται, όπως είπε και ο Σούλης Παπαδόπουλος στο Metropolis 95,5.

Για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι -εκ των πραγμάτων- έχουν υψηλό κίνητρο, λόγω ότι παίζουν ντέρμπι, το εν λόγω 90λεπτο θα είναι κάπως ιδιαίτο.

Ο λόγος είναι ότι, για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, θα δουν κόσμο στις εξέδρες.

Στον αγώνα με τον Αστέρα, που ήταν ο πρώτος εντός έδρας για το νέο Πρωτάθλημα, οι θύρες ήταν κλειστές, εξαιτίας της τιμωρίας της ΠΑΕ από το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο.

Στη 2η αγωνιστική ο Άρης έπαιξε στις Σέρρες, ακολούθησε το ματς με τον Αστέρα και, την περασμένη αγωνιστική οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Ειδικότερα για τους νέους ποδοσφαιριστές θα είναι τελείως διαφορετική η αίσθηση να παίζουν στο «Κλ. Βικελίδης», το οποίο αναμένεται να υποδεχθεί αρκετό κόσμο, παρά το γεγονός πως και απογοήτευση υπάρχει, από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, και επιφύλαξη για την εικόνα που παρουσιάζει ο Άρης στα παιχνίδια του.

Επειδή όμως το ντέρμπι είναι ντέρμπι, όλα αυτά πηγαίνουν στην άκρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.