Άρης: Επιστρέφει ο Μπράμπετς με Παναιτωλικό-Σκέψεις και για Ντιαντί

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2025

Ο Άρης προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν από τον Λεβαδειακό και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην ομάδα του θεσσαλικού κάμπου. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σήμα σε σχέση με το παιχνίδι με την ομάδα της Βοιωτίας παρά την απογοήτευσή του για την εμφάνιση. Φυσικά, θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Μπράμπετς, ο οποίος αποτελεί μια πολύτιμη επιλογή και θα πάρει θέση στην ενδεκάδα ενώ κάνει σκέψεις να χρησιμοποιήσει τον Ντιαντί.

Το βασικό ζητούμενο, πάντως, είναι να ενισχύσει και την ψυχολογία των παικτών του προκειμένου να δώσουν τη μάχη για την τετράδα (έστω και με πολύ λίγες πιθανότητες). 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.