Άρης: Επιστροφή με το μυαλό στον τελικό με το Βόλο - Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος

Metrosport Team17 Απριλίου 2023

Αύριο (18/4) επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Τόλης Τερζής λόγω των εορτών του Πάσχα. Οι «κίτρινοι» γέμισαν τις μπαταρίες τους και θα είναι έτοιμοι για το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων. 

Ο Άρης διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο και στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια θα προσπαθήσει να το κερδίσει και να αγωνισθεί ξανά στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, οι παίκτες του Τερζή στρέφουν την προσοχή τους στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο την προσεχή Κυριακή, όπου και επιδιώξουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Έπειτα, θα ακολουθήσει η εντός έδρας μονομαχία με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα και η επίσκεψη στην Τούμπα στο τέλος του μήνα. Στις 3 του Μάη θα υποδεχθεί το ΝΠΣ Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έπειτα θα ακολουθήσει η εντός μάχη με την ΑΕΚ ενώ θα κλείσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Λεωφόρο. 

Στα αγωνιστικά, σην προπόνηση του Μ. Σαββάτου (15/4) ο Ματέο Γκαρσία ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και η κατάσταση του αναμένεται να εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Αν κριθεί ότι μπορεί, το ιατρικό επιτελείο θα του επιτρέψει να ανεβάσει ρυθμούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.