Άρης: Επιμονή για Τζόναθαν Σίλβα!

Γιώργος Στράντζαλης27 Ιουνίου 2024

Όπως αποκάλυψε χθες η «Μ» και το Metrosport.gr, ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Άρη, βρίσκεται ο 29χρονος μπακ της Χετάφε Τζόναθαν Σίλβα, που δεν υπολογίζεται από την ισπανική ομάδα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αργεντίνος φουλ – μπακ συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει ο Άκης Μάντζιος στο παιχνίδι της ομάδας του κι έτσι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μαζί του. 

Όπως άλλωστε σημείωνε και το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας «Mundodeportivo», πριν από μερικές ημέρες: «ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στην Αλμπαθέτε (σ.σ εκεί αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ως δανεικός από την Χετάφε) και το μέλλον του είναι στον «αέρα», από τη στιγμή που έχει μόλις έναν χρόνο στο συμβόλαιό του με το σύλλογο της Μαδρίτης και την τελευταία διετία… περιφέρεται ως δανεικός.

Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έχει δείξει και η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του η Εστουδιάντες, αλλά φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο η παραμονή του σε ένα πρωτάθλημα της Ευρώπης. Άλλωστε έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Ρόμα, Λεγανές και Χετάφε. 

Στον Άρη έχουν αποφασίσει να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να τον αποκτήσουν, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού από την ισπανική ομάδα και εντείνουν τις επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη, για να τον πείσουν να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει την καριέρα του. Παραμένει ερωτηματικό άλλωστε, αν ο Φεράρι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ή θα λύσει το συμβόλαιο του με τους κίτρινους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.